Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feltekenyek lennetek ebben az esetben?
Vagy megszokod vagy ....
remélem érted :)
Ha ők most zavarnak akkor később mi lesz? Szerintem rámenne a kapcsolat. Lehet, hogy kicsit féltékeny lennék, de hagyni kell a másiknak személyes teret, nem adod meg megszökik...
Ha összejönnétek akkor szerintem téged is vinne néha, hogy megismerjenek ők is, na most rájuk se ártana pozitív benyomást tenni... Alakulna valami akkor ilyen lányismerősök között ne mássz rá túlságosan, akaratukon kívül is irigyek lennének a boldogságotokra hiába nem akarnának többet, főleg ilyen fiatal korban. Írásodból gondolom, hogy még az lehetsz.
Ⱳhite ßelle, pont hogy akkor nem lennek feltekeny hogyha mar osszejonnenk.. Igy meg akarkit valaszthat, mert nem jar velem... Nem mintha akkor nem szakithatna vagy ilyesmi, de akkor tudnam, hogy engem szeret.
Es nem vagyok az a fajta aki barmilyen tarsasagban is ramaszna a parjara..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!