Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok, ha féltékenyek vagytok?
Figyelt kérdés
a párotok ellenkező nemű barátjára...2012. máj. 11. 21:54
1/5 anonim válasza:
az én fiúmnak sok lány barátja van, akiket már pár éve ismer, de ha idáig nem lett köztük semmi ez után sem hinném h nagyon lenne. na meg nekem is vannak fiú barátaim, és tudom milyen ez. persze bennem is van féltékenység, de szerintem jobb eltitkolni. senki sem szereti ha a párja a barátai és közé áll, ha csak nincs rá nyomós oka. ha nincs igazi okod rá akkor ez inkább a bizalmatlanság.
2/5 A kérdező kommentje:
hát, egy kicsi okom azért van... a barátom szerint jól néz ki a csaj, meg mesél róla, hogy mennyi mindenben egyetértenek, meg hogy jókat hülyülnek, stb... ráadásul évfolyamtársak, vannak közös óráik, én másik suliba járok... de titkolom :)
2012. máj. 12. 09:59
3/5 anonim válasza:
Amikor féltékeny voltam, én is eleinte lenyeltem mindent. Aztán egyszer csak elpattant a szikra, és próbáltam neki elmondani, hogy engem bánt az, hogy ő más lányokkal többet foglalkozott már néha, mint velem. Ő ezt sajnos nem értette meg (makacs természetű és forrófejű) és még ő oltott le engem azért, hogy mégis ez hogy fordulhat elő. Aztán utána még nekem kellett inkább kiengesztelnem, olyan talpnyalónak éreztem magam. Mi sajnos a barátom természetéből adódóan nehezen tudunk ilyesmi problémákat megbeszélni, mivel szinte mindent elmondok neki, ami bánt, ő meg valahogy kudarcnak fogja fel, hogy nekem valami nem tetszik, és ez miatt mindig kiakad. Szóval a legjobb megoldás tényleg nem beszélni a féltékenységről a pasinak.
4/5 anonim válasza:
3# vagyok: Szerintem jól teszed, hogy hallgatsz a féltékenységedről, igaz nem tudom, hogy a te barátoddal mennyire lehet megbeszélni az ilyen dolgokat. Én már tuti szóvá tettem volna neki, még ha utólag meg is bántam volna. Mi sem vagyunk egyformák. Szóval hallgatni aranyat ér, bár én is tudnék sokszor hallgatni :-)
5/5 A kérdező kommentje:
meg lehetne beszélni, csak nem akarom :) így jó lesz, ahogy van, csak néha kikattanok a csaj miatt...
2012. máj. 13. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!