Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Mit csináltok akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Mit csináltok akkor, ha bejön neketek egy lány?

Figyelt kérdés

2012. máj. 3. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
közöljük vele, hogy rakja szét a lábát
2012. máj. 3. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Megkérem, hogy köpje ki a rágóját...
2012. máj. 3. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Megdobálom kenyérgalacsinnal. Rálegyezem a böfit, meghúzom a haját, telipofával röhögök az arcába a saját poénjaimon.
2012. máj. 3. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni: udvarolok (mint általában a többi hím is)
2012. máj. 3. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Bundáskenyeret
2012. máj. 3. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szilvás buktát, mert azt szeretem.

Egyébként elmondom neki...

Lúzer...

2012. máj. 3. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaj fiúk, milyen komolytalanok vagytok... !

Én lány vagyok és általában azt csinálják, hogy megjátsszák előttem a nagymenőt, ha elmegyek mellettük köszönnek, az nem érdekli őket, hogy előtte már 20-szor köszöntek. Ez persze nem jön be. (kivéve, ha legalább tetszene a srác)

Vannak, akik állandóan bámulnak, főleg a lábamat, de nem hiszem, hogy ez azt jelenti, hogy bejövök nekik.

Attól is függ, hogy milyen gyakran találkozol a lánnyal, pl. egyszer megláttad, vagy már többször beszéltél is vele, mert nem mindegy. :)

Írj rá facebook-on, csak hanyagold a "Szia Mizu?"-t! ;)

Ez olyan személytelen kérdés.

2012. máj. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!