Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha a párotokkal annyit vagytok együtt, hogy elfogynak a témák? Ültök csendben?
Hogy mi???
Én négy éve konkrétan együtt élek a párommal, volt hogy hetekig napi 24 órában együtt voltunk. Mégse fogytak el a témák. Nem is tudom ezt elképzelni.
Töltsetek kevesebb időt együtt, ill legyenek külön programjaitok, mondjuk az egyikőtök járjon el tornázni a másik teniszezni.... Vagy bármi mást.. a sport még jót is tesz.
Igy lesz miről beszámolni.
Bár ha az én kapcsolatom veszem alapul... ha kifogytunk a témákból, már nem tudunk mit mondani, akkor jönnek a tettek ;)
Hát, mi együtt élünk, és igazából nem nagyon van olyan, hogy elfogynak a témák (én vagyok a beszédesebb :D), de nálunk is van olyan, hogy épp csöndben vagyunk. Pl, én olvasok, vagy a párom tanul, gépezik, ilyesmi. Mi sem beszélgetünk folyamatosan, de nem érzem kínosnak ezeket a hallgatásokat. Szépen megvagyunk egymás mellett, mindketten foglalkozunk olyankor a magunk dolgával.
Szerintem nem kell ezt túldramatizálni. :) Nincs abban semmi, ha épp nem jár a szátok. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!