Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is megkaptátok ezt kijelent...

Ti is megkaptátok ezt kijelentésként?

Figyelt kérdés
Ez inkább azokhoz szól, akik értik is, hogy miről van szó (hit gyülekezetisek vagy hasonló). A napokban a Biblia olvasása közben kaptam egy olyan kijelentést Istentől, hogy egy nagy ébredés következik még ebben az időszakban, nagyon közeli időpontban, és Istennek emberekre van szüksége, akik - mint Isten odaadó munkásai - elvégzik ezt a hatalmas és csodálatos feladatot. Szóval hajrá hittestvérek, csak hittel, bátra előre és munkálkodjunk az Úrban! :) Kapott valaki még ilyen hasonló kijelentést az Úrtól? Vagy bármilyen más kijelentést? Isten áldja mindőtöket előre is! :)) <3
2020. ápr. 27. 21:51
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Nehogy késő legyen visszafordulni ezért küldöm szeretettel:

[link]

2020. ápr. 28. 19:36
 32/59 A kérdező kommentje:

30

Pontosan azért sajnállak titeket, mert annyira vakok vagytok, hogy csak provokációra futja, de tiszta belátásra nem. És sajnos nagyon sokan így élik le az életüket.

2020. ápr. 28. 19:51
 33/59 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező nagyon sok Derek Prince könyvet olvastál...na meg egy Pajor link...

Ébredés? Nemhiszem ,a karizmatikus babonák miatt a gyülekezetek romokban,kajálják a jóléti evangéliumot de csak a vezetők élnek jól. Hiteles csodák nincsenek,a fyülekezetek többsége állami pénzből vegetál..nemsorolom.Ha ráismertél a hgy re az nem a véletlen műve. Persze sok más egyházra is igaz ...

2020. ápr. 28. 23:57
 34/59 A kérdező kommentje:

33

Nagyon tájékozatlan vagy. A gyülekezetekben történnek csodák. Isten adja magát ahhoz a munkához, ami elindult a pünkösdi-karizmatikus gyülekezetekben, és az elkövetkezendő időszakban soha nem látott csodák is fognak történni, soha nem látott gyakorisággal. Derek Prince pedig az egyik legnépszerűbb - ha nem a legnépszerűbb - bibliatanító volt, és Isten rajta keresztül is munkálkodott, mint mindenki máson keresztül, aki igent mond az Ő hívására. Ennyire egyszerű.

2020. ápr. 29. 08:50
 35/59 anonim ***** válasza:
23%

Tizen évig oda jartam és évekig szolgáltam. Hidd ahogyan szeretnéd.

D Prince a tanítasai sokasagát vonta vissza idős korában amit könyv formájaban meg is jelentetett. Kivált az úgynevezett hgy felépítésű tanitványi mozgalomból. Tessek utána járni annak amit iŕtam. Nem fotelharcos vagyok. Sőt a hgy ujabb azadd8g ki nem.adott D Prince könyveket ki sem adhatja. A jogok meg lettek vonva.Atkerültek másokhoz. És folytathatnánk a sort...ennyi erővel a pápát is idézhetnéd.

2020. ápr. 29. 09:14
 36/59 A kérdező kommentje:

A pápát hagyjuk. A Vatikán egy vallási köntösbe öltöztetett politikai szervezet.

Az meg hazugság, hogy Prince visszavonta volna a tanításait. Nem vont vissza semmit, ez csak az őt nem szerető emberek kitalálciója. Ne adj olyat a szájába, amit nem mondott.

2020. ápr. 29. 09:47
 37/59 anonim ***** válasza:
5%

"A pápát hagyjuk. A Vatikán egy vallási köntösbe öltöztetett politikai szervezet."

Lol és a hitgyüli micsoda akkor? :D

Elején az SZDSZ párttal volt összefonódva, most a fidesz egyik fiókszektája lett az állami támogatásokért. Vitya hátsója már ragyog Sanyesz prédikációitól.

2020. ápr. 29. 10:28
 38/59 anonim ***** válasza:
23%

Nyilván mióta a hgy állami támogatast kap azóta felekezet ,semmiben sem kulombözik a katolikus államvallastól.Mindkettonek a pénz a világ adja. De a jobbik rész.

A rosszabbik: Kérdező D Prince emlekét be mocskold be azzal hogy tudatlansagodban olyan tanítasokat adsz a szajába amikben korrigálta magát es el is hagyta a populáris megagyulekezet jellegű tanitasait. Rengeteget lehet errol olvasni,hogyannkorrigalta magat bem csak ő de sokan masok az eszetlen démonológiai tanitásokból,gyülekezetesdikből. Volt szerencsem konyveket olvasni tőle ,hgy ven kiadatlanokat a magyar D P szolgálat jóvoltábol. Ég es föld...tesó ég es fold semmi koze a hgy féle dolgokhoz. TESSÉK UTÁNA JÁRNI,OLVASNI,DP SZERVEZETET FELKERESNI, AHOGYAN ÉN TETTEM...nem itt pampogni Pajort halgatva kozben. Mozdulj járj utána.

2020. ápr. 29. 11:00
 39/59 anonim ***** válasza:
Hibákert bocs kozben utazok...
2020. ápr. 29. 11:01
 40/59 A kérdező kommentje:
Na ez van, amikor minden háttértudás nélkül magyaráztok össze-vissza, és még büszkék is vagytok erre. Fogalmatok sincs, hogyan működik a hit gyülekezete, fogalmatok sincs Prince szolgálatáról, semmilyen háttértudásotok nincs az egészről. Olyanról beszéljetek, amihez értetet is.
2020. ápr. 29. 11:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!