Ti is megkaptátok ezt kijelentésként?
30
Pontosan azért sajnállak titeket, mert annyira vakok vagytok, hogy csak provokációra futja, de tiszta belátásra nem. És sajnos nagyon sokan így élik le az életüket.
Kérdező nagyon sok Derek Prince könyvet olvastál...na meg egy Pajor link...
Ébredés? Nemhiszem ,a karizmatikus babonák miatt a gyülekezetek romokban,kajálják a jóléti evangéliumot de csak a vezetők élnek jól. Hiteles csodák nincsenek,a fyülekezetek többsége állami pénzből vegetál..nemsorolom.Ha ráismertél a hgy re az nem a véletlen műve. Persze sok más egyházra is igaz ...
33
Nagyon tájékozatlan vagy. A gyülekezetekben történnek csodák. Isten adja magát ahhoz a munkához, ami elindult a pünkösdi-karizmatikus gyülekezetekben, és az elkövetkezendő időszakban soha nem látott csodák is fognak történni, soha nem látott gyakorisággal. Derek Prince pedig az egyik legnépszerűbb - ha nem a legnépszerűbb - bibliatanító volt, és Isten rajta keresztül is munkálkodott, mint mindenki máson keresztül, aki igent mond az Ő hívására. Ennyire egyszerű.
Tizen évig oda jartam és évekig szolgáltam. Hidd ahogyan szeretnéd.
D Prince a tanítasai sokasagát vonta vissza idős korában amit könyv formájaban meg is jelentetett. Kivált az úgynevezett hgy felépítésű tanitványi mozgalomból. Tessek utána járni annak amit iŕtam. Nem fotelharcos vagyok. Sőt a hgy ujabb azadd8g ki nem.adott D Prince könyveket ki sem adhatja. A jogok meg lettek vonva.Atkerültek másokhoz. És folytathatnánk a sort...ennyi erővel a pápát is idézhetnéd.
A pápát hagyjuk. A Vatikán egy vallási köntösbe öltöztetett politikai szervezet.
Az meg hazugság, hogy Prince visszavonta volna a tanításait. Nem vont vissza semmit, ez csak az őt nem szerető emberek kitalálciója. Ne adj olyat a szájába, amit nem mondott.
"A pápát hagyjuk. A Vatikán egy vallási köntösbe öltöztetett politikai szervezet."
Lol és a hitgyüli micsoda akkor? :D
Elején az SZDSZ párttal volt összefonódva, most a fidesz egyik fiókszektája lett az állami támogatásokért. Vitya hátsója már ragyog Sanyesz prédikációitól.
Nyilván mióta a hgy állami támogatast kap azóta felekezet ,semmiben sem kulombözik a katolikus államvallastól.Mindkettonek a pénz a világ adja. De a jobbik rész.
A rosszabbik: Kérdező D Prince emlekét be mocskold be azzal hogy tudatlansagodban olyan tanítasokat adsz a szajába amikben korrigálta magát es el is hagyta a populáris megagyulekezet jellegű tanitasait. Rengeteget lehet errol olvasni,hogyannkorrigalta magat bem csak ő de sokan masok az eszetlen démonológiai tanitásokból,gyülekezetesdikből. Volt szerencsem konyveket olvasni tőle ,hgy ven kiadatlanokat a magyar D P szolgálat jóvoltábol. Ég es föld...tesó ég es fold semmi koze a hgy féle dolgokhoz. TESSÉK UTÁNA JÁRNI,OLVASNI,DP SZERVEZETET FELKERESNI, AHOGYAN ÉN TETTEM...nem itt pampogni Pajort halgatva kozben. Mozdulj járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!