Lattam Jezust!?
Sziasztok. Szeretnem ezt magambol kiirni, es remenykdek abban, hogy valakivel is tortent hasonlo dolog...vagy egyaltalan van-e ra magyarazat. Aki nem hisz Jezusban vagy epp nem hisz semmiben kerem lepjen tovabb!
Szoval..en ugy nottem fel, hogy mindig is hittem Jezusban. Nem neveltetes kerdese volt igazabol,mert a testverem nem hiszi a vallasat. Mar 5 evesen is osszeraktam a kezem es imadkoztam. 9 eves lehettem, nem emlekszem pontosan...epp ujjitottak a szuleim az akkori hazunk...en mut tettem volna hatramentem az udvarba es neztem a felhoket.(mai napig imadom az eget nezni). ..es akkor hirtelen ott volt lattam!! Ugyanugy nezett ki a haja az arca es csak nezett ram!! Megijedtem nem hittem el...szolni akartam anyukamnak hogy gyors jojjon..elfutottam a bejarati ajtoig ..majd gondoltam magamba..ne!fordulj vissza, mert te kepzelodtel es most ha kijonnek idiotanak fognak nezni. Visszamentem megbizonyosodni ...mindig ott volt!!!! Majd mikor biztos voltam benne, hogy akkormost szolok orditok. Hirtelen eltunt. Sokaig nem mertem elmondani senkinek,mert nyilvan aki nem hisz a csodakban pont nekem nem fog hinni.Mert sajnos az ember azt hisz amit lat. Nem vagyok elmebeteg vagy hatalmaskepzeroerovel se rendelkezem sot annyira kicsinek se mondhattam magam. A mamamnak mertem elmondani sirva, hogy mit is lattam. Igazabol eddig barkinek elmondtam ugy erzem hulyenek nez...es legyint igen persze elhiszem. Kozbe meg gondolja melyik bolygorol jottem. Ma 24 eves vagyok es a mai napig emlekszem arra a napra. Hisz le is rajzoltam az akkori rajztudasommal mit lattam. Az eletben sokan atvernek becsapnak..de valamiert erosnek erzem magam..es ha a halalrol van szo nevetek. Mert tudom nincs mitol felnem mert Jezus letezik.!
Jo volna tudni, hogy esetleg massal is tortent-e hasonlo csoda..?! immar 15 eve tortent..de meg a mai napig konnyes a szemem ha beszelek rola.
Koszonom elore is a valaszokat
Rosszindulatu emberek lapozzanak tovabb!!
Komolyan én kérek elnézést, itt annyi suttyó ember van, hogy az hihetetlen. Azt hiszik magukról viccesek...
Viszont azt írod "Ugyanugy nezett ki a haja az arca es csak nezett ram!!"
Ez alatt mit értesz? Hogy nézett ki le tudod írni? Mert a helyzet az, hogy az olasz művészek által elképzelt dolgok nem fedik a valóságot egészen biztos. A pufók angyalkák, vagy a hosszú hajú Jézus se lehetett úgy. A zsidó kultúrában akkoriban egy férfinak a hosszú haj nem volt helyénvaló.
Szóval te milyennek láttad?
Szia
Biztosan nem láttad. Légy óvatos.
" És ha valaki akkor azt mondja nektek: »Íme! Itt a Krisztus!«, »Íme! Amott van!«, ne higgyétek el." Márk 13:21
" És azt mondják majd nektek: »Íme, ott!«, vagy: »Íme, itt!« Ne menjetek ki, és ne is fussatok utánuk." Lukács 17:23
Lukács 21:8
"Ő ezt mondta: „Vigyázzatok, félre ne vezessenek titeket; mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: »Én vagyok az«, és: »Elközeledett a megfelelő idő.« Ne menjetek utánuk."
Ez mindannyiunknak szól, neked is...
"Komolyan én kérek elnézést, itt annyi suttyó ember van, hogy az hihetetlen. Azt hiszik magukról viccesek..."
Itt az a kérdés,hogy kiket tartasz suttyónak? Akik tényleg bunkók is voltak,vagy bárkit,aki nem bólogatott,hogy "igen,az ott Jézus volt"? Csak mert az én válaszom is le lett húzva,pedig semmi rosszat nem írtam. Valakinek akkor valószínűleg az szúrta csak a szemét,hogy nem azt írtam,amit a kérdező látni szeretett volna. Én kérek elnézést,hogy egy eldöntendő kérdésre szerintem nem csak egyféle válasz létezik. Szimplán csak a véleményemet fejtettem ki,hogy miért is lenne logikátlan az egész. Mert egy természetfeletti lény minek mutogatná magát egy gyereknek,ha semmi mondanivalója sincs és ráadásul mások szeme elől meg eltűnik? Ennek semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!