Lattam Jezust!?
Sziasztok. Szeretnem ezt magambol kiirni, es remenykdek abban, hogy valakivel is tortent hasonlo dolog...vagy egyaltalan van-e ra magyarazat. Aki nem hisz Jezusban vagy epp nem hisz semmiben kerem lepjen tovabb!
Szoval..en ugy nottem fel, hogy mindig is hittem Jezusban. Nem neveltetes kerdese volt igazabol,mert a testverem nem hiszi a vallasat. Mar 5 evesen is osszeraktam a kezem es imadkoztam. 9 eves lehettem, nem emlekszem pontosan...epp ujjitottak a szuleim az akkori hazunk...en mut tettem volna hatramentem az udvarba es neztem a felhoket.(mai napig imadom az eget nezni). ..es akkor hirtelen ott volt lattam!! Ugyanugy nezett ki a haja az arca es csak nezett ram!! Megijedtem nem hittem el...szolni akartam anyukamnak hogy gyors jojjon..elfutottam a bejarati ajtoig ..majd gondoltam magamba..ne!fordulj vissza, mert te kepzelodtel es most ha kijonnek idiotanak fognak nezni. Visszamentem megbizonyosodni ...mindig ott volt!!!! Majd mikor biztos voltam benne, hogy akkormost szolok orditok. Hirtelen eltunt. Sokaig nem mertem elmondani senkinek,mert nyilvan aki nem hisz a csodakban pont nekem nem fog hinni.Mert sajnos az ember azt hisz amit lat. Nem vagyok elmebeteg vagy hatalmaskepzeroerovel se rendelkezem sot annyira kicsinek se mondhattam magam. A mamamnak mertem elmondani sirva, hogy mit is lattam. Igazabol eddig barkinek elmondtam ugy erzem hulyenek nez...es legyint igen persze elhiszem. Kozbe meg gondolja melyik bolygorol jottem. Ma 24 eves vagyok es a mai napig emlekszem arra a napra. Hisz le is rajzoltam az akkori rajztudasommal mit lattam. Az eletben sokan atvernek becsapnak..de valamiert erosnek erzem magam..es ha a halalrol van szo nevetek. Mert tudom nincs mitol felnem mert Jezus letezik.!
Jo volna tudni, hogy esetleg massal is tortent-e hasonlo csoda..?! immar 15 eve tortent..de meg a mai napig konnyes a szemem ha beszelek rola.
Koszonom elore is a valaszokat
Rosszindulatu emberek lapozzanak tovabb!!
Az emberi agy sok mindenre képes. Ez viszont még nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme mindannak, ami veled történt, és hogy nem Jézus akart volna valamit, ami akár a későbbi, mostani életedre vonatkozó. De, hogy pontosan mi lenne ez,azt rajtad kívül senki sem tudhatja. Talán, egyszer majd megérted, hogy mi akart lenni, mit akart jelenteni.
Velem hasonló felnőtt koromban történt. Máig sem tudom, hogy mi volt, csak annyit érzek azóta is, hogy valami fontosat szaladutottam el akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!