Drogot fogyasztani bun. De az mennyire bunos, ha valaki drog hatasa alatt talal ra istenre?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 13:57
1/9 anonim válasza:
Drogfogyasztás alatt Istenre találni...? Gyanakszom, hogy valaki másra bukkantál.
2/9 anonim válasza:
Drogot fogyasztani nem bűn, hanem káros és veszélyes rád és másokra nézve.
Ha gyermek gyilkolás közben térsz meg, az sem lesz elfogadva, hogy jó.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem gyilkoltam gyereket
2020. ápr. 10. 14:15
4/9 A kérdező kommentje:
Meg a drog nem = gyerekgyilkolas
2020. ápr. 10. 14:23
5/9 A kérdező kommentje:
De akkor a gyerekgyilkosok nem jutnak a mennybe?
2020. ápr. 10. 14:25
6/9 anonim válasza:
Én drogoztam és akkor kezdtem el megtérni, hála Istennek.
a drogfogyasztás az varázslásnak minősül és élvezeti szer és egy kereszténynek nem a teste élvezetére kell dolgoznia
7/9 anonim válasza:
A drog használata önmagában nem bűn. Az alkohol is drog, mégis szabad fogyasztani. A morfium is drog, de nem bűn használni mondjuk egy operációnál vagy elsősegélynél fájdalomcsillapítóként.
8/9 anonim válasza:
Isten előtt nincs bűn, ha megértést szül benned, akkor előnyös. Ha ártasz vele másnak, vagy magadnak az hatással lesz az életedre. Minden amit teszel visszaszáll rád. Ha nem most, akkor következő életedben.
9/9 anonim válasza:
„Drogfogyasztás alatt Istenre találni...? Gyanakszom, hogy valaki másra bukkantál.”
Ugyan miből? Az istenélmény nem mindenkinek szubjektív? Te is átélted az ő élményét? Honnan tudhatnád, hogy ő mire bukkant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!