Mit jelent a Lukács.21:11 bibliai idèzet?
11. Ha barmi krisztusi lenne benned/bennetek,válalnátok a hiteteket ès nem ilyen módon"terjesztenètek'"
Vajon milyen módon?Alvó állapotban?
Az 5,6 bejegyző vállalták a hitüket ès irásban ki is fejeztèk,ami Krisztusi.
Ti is vállaltátok a hiteteket,irásban ki is fejeztètek,ami rágalom,Ördögi.
Ha szègyelitek,hogy èrdemben nemtudtok hozzaszolni,okosabb dolog halgatni ès nem teszed ki magad a nagy semminek.
Vagy irigylitek a pontos ismeretet?
Hozza kell fogni tanulni.
Egyik se vállalta a hitét, csak leírta, hogy mit tanult meg az ördögtoronyból. Rögtön az első hozzászólásban én is leírtam hogy kell értelmezni. Szerintem elég egyértelmű.
12,13.Enyit tudtok így tanít titeket a Szentháromság,hogy mèg egy vállás nevèt sem tudod leírni tisztessègesen.
Mar èvekota ördögtoronynak nevezed az őrtornyot.
Az alábbiak nevelnek titeket ilyenekkè amilyenek vagytok,álkeresztènynek.
Összenèztek kacsintotok ès a bibliábol idèzett szèp szavakat gyalázzatok ördögi módon,úgy,hogy egy biblia verset nem idèztek,a cáfolatotokra.
Mièrt is amikor nincs a bibliában olyan amivel tudnátok cáfolni,de ismeret sincs hozza.
Mièrt is tennètek,ha nem is èrdekel,csak az alábbiak.
Ez lett a termèke!
Ne tisztázzátok magatokat amíg a kèt nemes bejegyzèsben az 5,ès 6-ban,a rengeteg biblia verset nevetsègesen ki penderitettètek ès fujjátok a tièteket.
Nincs szotáratok csak ördögi ès hazug szavak vannak benne,mert ennèltöbbet nem tanítottak nektek.
Ti ilyen fajták vagytok ,mar mikor a szótáratokat felemèsztettètek,csak a hazug szó maradt amit kincskènt használtok amikor ártatlanul támadtok.
Szègyen.
Az oldal amúgy is tudja amikor olvassa ki hazudik.
A linkek nem hazudnak,sőt magukèrt beszèlnek,hogy mègis a Sátán mit èrt el N Konsztántinon keresztül.
Nem tisztázzuk magunkat, az igazat írjuk, veled ellentétben: semmilyen bibliai verset nem penderítettünk ki, ugyanis a kérdésen kívül egyet sem írtál.
A hazugság nem ártatlanság, de pedig bizonyítottan valótlanságot írtál.
Szègyen.
"Az oldal amúgy is tudja amikor olvassa ki hazudik." Ezért sem értem, hogy ez neked miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!