Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a Lukács.21:11...

Mit jelent a Lukács.21:11 bibliai idèzet?

Figyelt kérdés
Luk.21:11."Lesznek nagy földrengèsek,ès egyik hely után a másikon èlelmiszerhiányok meg járványos betegsègek,továbbá lesznek fèlelmetes látványok,ès nagy jelek az ègből?"

#földrengés #jel #járványos betegsègek
2020. ápr. 2. 17:34
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

11. Ha barmi krisztusi lenne benned/bennetek,válalnátok a hiteteket ès nem ilyen módon"terjesztenètek'"

Vajon milyen módon?Alvó állapotban?

Az 5,6 bejegyző vállalták a hitüket ès irásban ki is fejeztèk,ami Krisztusi.

Ti is vállaltátok a hiteteket,irásban ki is fejeztètek,ami rágalom,Ördögi.

Ha szègyelitek,hogy èrdemben nemtudtok hozzaszolni,okosabb dolog halgatni ès nem teszed ki magad a nagy semminek.

Vagy irigylitek a pontos ismeretet?

Hozza kell fogni tanulni.

2020. ápr. 3. 11:56
 12/39 anonim ***** válasza:
28%
Te viszont nem vállaltad, azóta se vállalod. Csak rágalmazol, hazudozol össze-vissza.
2020. ápr. 3. 12:01
 13/39 anonim ***** válasza:
30%

Egyik se vállalta a hitét, csak leírta, hogy mit tanult meg az ördögtoronyból. Rögtön az első hozzászólásban én is leírtam hogy kell értelmezni. Szerintem elég egyértelmű.

2020. ápr. 3. 12:30
 14/39 A kérdező kommentje:

12,13.Enyit tudtok így tanít titeket a Szentháromság,hogy mèg egy vállás nevèt sem tudod leírni tisztessègesen.

Mar èvekota ördögtoronynak nevezed az őrtornyot.

Az alábbiak nevelnek titeket ilyenekkè amilyenek vagytok,álkeresztènynek.

Összenèztek kacsintotok ès a bibliábol idèzett szèp szavakat gyalázzatok ördögi módon,úgy,hogy egy biblia verset nem idèztek,a cáfolatotokra.

Mièrt is amikor nincs a bibliában olyan amivel tudnátok cáfolni,de ismeret sincs hozza.

Mièrt is tennètek,ha nem is èrdekel,csak az alábbiak.

[link]

Ez lett a termèke!

[link]

2020. ápr. 3. 14:45
 15/39 anonim ***** válasza:
28%
Szomorú, hogy már megint hazudsz. De ennyi telik tőled, és a hittársaidtól.
2020. ápr. 3. 14:48
 16/39 anonim ***** válasza:
26%
Valóban hazudsz, mert sose neveztem ördögtoronynak, csak amióta téged olvaslak. Ritka egy rosszindulatú, hazug, sátáni ember vagy, ami pedig ilyenné formált téged és még többeteket, az biztos nem Istentől való, ezért veled szemben áttértem az ördögtorony elnevezésre. De nem évek óta használom, mint hazudod.
2020. ápr. 3. 15:13
 17/39 A kérdező kommentje:

Ne tisztázzátok magatokat amíg a kèt nemes bejegyzèsben az 5,ès 6-ban,a rengeteg biblia verset nevetsègesen ki penderitettètek ès fujjátok a tièteket.

Nincs szotáratok csak ördögi ès hazug szavak vannak benne,mert ennèltöbbet nem tanítottak nektek.

Ti ilyen fajták vagytok ,mar mikor a szótáratokat felemèsztettètek,csak a hazug szó maradt amit kincskènt használtok amikor ártatlanul támadtok.

Szègyen.

Az oldal amúgy is tudja amikor olvassa ki hazudik.

A linkek nem hazudnak,sőt magukèrt beszèlnek,hogy mègis a Sátán mit èrt el N Konsztántinon keresztül.

2020. ápr. 3. 15:43
 18/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem tisztázzuk magunkat, az igazat írjuk, veled ellentétben: semmilyen bibliai verset nem penderítettünk ki, ugyanis a kérdésen kívül egyet sem írtál.

A hazugság nem ártatlanság, de pedig bizonyítottan valótlanságot írtál.

Szègyen.

"Az oldal amúgy is tudja amikor olvassa ki hazudik." Ezért sem értem, hogy ez neked miért jó.

2020. ápr. 3. 15:48
 19/39 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként az nem lehetséges, hogy a Kérdező nem is tanú, csak le akarja járatni őket?
2020. ápr. 3. 15:49
 20/39 anonim ***** válasza:
26%
Bennem is megfordult, de valószínűleg az. Régebben unitárius volt, onnan dobbantott, most jehovás lett. Vagy lesz, még lehet nincs bekeresztelve a szektába.
2020. ápr. 3. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!