Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ciki ha elkezdtem...

Szerintetek ciki ha elkezdtem imátkozni?

Figyelt kérdés

Kiskoromban néha imátkoztam,de erről leszoktam.

Mostanában lefekvés előtt megköszönöm, hogy nem esett bajom nekem és a párommak, kérem hogy a családban mindenkinek forduljon jobbra a sorsa. Megköszönöm, hogy ma is ehettem, van hova hazamenni.

Olvastam egy nagyon hatásos írást, amikor rosszul indul a napja vkinek és Isten végül elmagyarázza, hogy miért volt

Pl reggel elaludt és késett a munkából meg reggel kiöntötte a kávét amit vett a kávézóban.

Isten válasza: azért mert így elkerült egy balesetet és mert a dolgozó beteg volt így őt nem fertőzte meg

2020. febr. 13. 20:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Akkor elég sok furcsa ember van :)

Legyek én attól.a sz.ar ember, meg a selejtes mert megköszönöm amim van?

Hát jó xD

2020. febr. 14. 18:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, nyugi. A gyakorival van baj, nem kicsi.
2020. febr. 14. 18:28
 23/26 KZitus ***** válasza:
61%

Szia

Isten arra kér, hogy közeledj hozzá. Az egyik módja ahogyan ezt megteheted, az az ima.

De nem minden imát hallgat meg az Ézsaiás 1:15 szerint. Ezért jó lenne ha megnéznéd a Biblia mit ír arról, milyen imák kedvesek, és melyek nem Isten előtt.

Itt megnézheted röviden : [link]

2020. febr. 14. 19:05
 24/26 Prókátor ***** válasza:
22%
Egyáltalán nem ciki, hanem kedves és jó időtöltés, segíthet fejlődni az életben, már csak az elemzés által is. Ha ennyit teszel, és nem többet, akkor csak használhatsz nagadnak. De nehogy többet akarj! Erre nagyon vigyázz! Ha az imától valaha is segítséget várnál, akkor minden megváltozik, ugyanis Isten sosem ad, csak elvesz. És ebbe belefutni kész idagbaj.
2020. febr. 15. 10:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne a gyk-ról akard megismerni Istent, arra vigyázz. ;-)
2020. febr. 15. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a lelkiismeretedre mindenek felett és ne a sok fajta véleményre.. , Isten tud mindenkihez szólni..
2020. febr. 15. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!