Szerintetek ciki ha elkezdtem imátkozni?
Kiskoromban néha imátkoztam,de erről leszoktam.
Mostanában lefekvés előtt megköszönöm, hogy nem esett bajom nekem és a párommak, kérem hogy a családban mindenkinek forduljon jobbra a sorsa. Megköszönöm, hogy ma is ehettem, van hova hazamenni.
Olvastam egy nagyon hatásos írást, amikor rosszul indul a napja vkinek és Isten végül elmagyarázza, hogy miért volt
Pl reggel elaludt és késett a munkából meg reggel kiöntötte a kávét amit vett a kávézóban.
Isten válasza: azért mert így elkerült egy balesetet és mert a dolgozó beteg volt így őt nem fertőzte meg
Nem ciki. Jó hálásnak lenni, jó megköszönni, hogy vagyunk és szerethetünk. Nézd csak, ez milyen érdekes:
"Megkértem Istent, hogy.."
Nagyon jól teszed. Egyáltalán nem ciki. Nézd meg ezt, szerintem tetszeni fog:
Egyáltalán nem ciki, van akik szerint az azokkal nem kell foglalkozni, nem is kell nekik a te hitedről beszélni nekik, ha negatívan fogják fel. Ez a te döntésed, és szerintem nagyon jó dolog, főleg a halaadási rész.
Ismerősünk éves előtt is szoktad imádkozni, ami nálunk kimarad, bár én időnként este még szoktam köszöni, ami baj, hogy néha akkor is elfelejtem. ,:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!