Hogy tudhatnám meg, hogy mi az Isten akarata az életemmel?
"Kérni kell és adatik. Most mit háborogsz? Sóvárogni kell a lelki ajándékokért vagy nem adatik meg. Nem anyagi ajándékokra gondoltam. Te keresztény vagy, egyáltalán?"
Ezen kívül más is van még a Bibliában. Nagyon javaslom, hogy olvasgass inkább Pál apostoltól. Mindent leírt, hogy mi a teendőd. Kezd a Római levéllel.
Szia
Leíratta a Bibliába, mit szeretne tőlünk, mi a terve velünk.
1Timóteusz 2:4
"Ő azt akarja, hogy mindenfajta ember megmeneküljön, és pontosan megismerje az igazságot."
Róma 12:1, 2
" Kérlellek azért titeket, testvérek, Isten könyörülete által, hogy mutassátok be testeteket élő, szent és Isten előtt elfogadható áldozatul. Így a gondolkodóképességeteket használva végeztek szent szolgálatot. És ne formáljon többé titeket ez a világrendszer, hanem változzatok meg azáltal, hogy megújítjátok a gondolkodásmódotokat. Így meg lesztek győződve arról, mi Isten jó, elfogadható és tökéletes akarata."
Jeremiás 33:3
»Kiálts hozzám, és én válaszolok neked. Készséggel elmondok neked nagy és felfoghatatlan dolgokat, amelyeket nem ismersz.«”
Jeremiás 29:11
»Mert én jól tudom, hogy mi a szándékom veletek – ez Jehova kijelentése. – Azt akarom, hogy békében legyetek, és ne érjen csapás benneteket. Jövőt és reménységet akarok adni nektek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!