A muszlimok miért összetartóbb a keresztényeknél?! Bármi van közösen összegyűlnek a keresztények ha bajvan széttartanak, a labilisabb bátortalanabb embrkéknek ezért teszthet az iszlám, keresztények etzn nem kéne elgondolkodni?!?
Az európai ember illetve a nyugati ember már nem hisz úgy ahogy régen, még a hívők sem. Fel lett találva az ateizmus. Én nem vagyok ateista, de nem hiszek úgy például a keresztesek.
Az iszlám világban nem történt meg a felvilágosodás, ők még mindig ugyan úgy hisznek mint a középkorban.
az a Ő szellemiségükből származó "erő" imponálhat elesettebeknek
a radikalizmus amit képviselnek...
eggyaltalan nem.igy van.
Nekik kotelezo osszetartani es csak a latszatert teszk.
En dolgoztam etterem kulonbozo reszein ahol muszlinok voltak.
Egymas elott jajj hogy szeretelek teso blabla. De a hatuk mogott ne tudd meg!!!
En mindeggyikkel nagyon jol egyeztem annyira h nekem mindegyikuk elmondta h vigyazz ezzel mert..igy meglopott ugy meglopott, a masik is vigyazz azzal mert ilyen irigy olyan irigy, a masik vigyazz azzal mert hazudik. A masik meg sz@rnak tartotta a tobbieket mert nem tartja a ramadant.
Es durva volt mert egyik meglopta a masikat, a masik hazudott, a harmadik mas haszonbol baratkozott de mikor talalkoztak : szia draga tesom hogy vagy , es szivecskeket kuldtek egymasnak a facebookon , meg nyalizas.
Undokok mind. Csak haszonbol baratkoznak de hatuk mogott MIND UTALJA A MASIKAT.
Nekem az egyik ilyen mindig kipletykalta az osszes muszlim dolgozojat(én is nala dolgoztam rovid ideig) es akkor megkerdeztem: De akkor miert alkalmazod? vagy ha egy masikrol beszelt akkor miert beszelsz még vele?
Erre a valasz hogy hat muszalj, de attol tudja hogy milyenek.
Es tenyleg egymast meglopjak. Pl 3jobarat mind meglopta a társukat, szemem lattara.
Utanna meselte a srac h neki nincs igazi baratja ..ezek utan?
o is mindenkinek hazudott.. nem csodalkozok
ilyen baratsag nekem nem kéne az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!