Keresztényről Iszlám vallásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresztény vallásból fel tudom venni az Iszlám vallást? Ha igen akkor Isten szemében nem lennék vétkes emiatt?2020. jan. 31. 17:23
1/9 anonim válasza:
Jaj.
Cseberből-vederbe.
Nincs szüksége a világnak szabad emberre.
2/9 anonim válasza:
Isten szemében anélkül is vétkes vagy .
3/9 anonim válasza:
Nyilván bűnös lennél, ha elhagyod Őt.
De szabad akaratot adott neked, s te döntöd el, hogy mellette vagy ellene vagy.
4/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdésed értelmét. Ha keresztényként felveszed az iszlám vallást akkor nem hiszel a keresztényben, tehát nem tekintheted véteknek hogy áttérsz. De ha azt hiszed vétkezel ha áttérsz az iszlámra akkor az azt jelenti, hogy az iszlámban nem hiszel.
5/9 anonim válasza:
Mindkettő Ábrahám Istenét dicsőíti. Tehát ugyanazt az Isten ismered meg, egy hasonló sztoriból, csak bővül róla az ismereted.
Miért haragudna rád azért, mert jobban meg akarod ismerni?
6/9 anonim válasza:
Isten szemében vétkes vagy, mert elhagyod a kereszténységet. Allah azonban örül minden új muszlimnak.
7/9 anonim válasza:
# 6/6 Tudhatlan vagy, az Allah azt jelenti ,,az Isten", az al-ilāh kifejezésből ered. Az arab keresztények is így nevezik Istent, hasonlít az arámihoz, ahol Elah.
8/9 anonim válasza:
Allah és Isten ugyanaz a személy csak a keresztényeknél Jézus a próféta(Fia) az iszlámban meg Mohamed.
9/9 anonim válasza:
Persze, én is ugyan ezt. Melyik istenre gondolsz? Allah szemében nem bűn, ha a tévútról az igazsághoz mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!