Miért teremtett Isten férfit és nőt?
Tudom, a te "tudósaid". :D
Jó lenne forrást nyomni az ilyen szövegeid alá, hogy az ivaros szaporodás tökéletlen lenne és hasonló "bölcseleteidhez". Rendesen tévtanokat terjesztesz minden kérdés alatt. Szektát alapíthatnál ennyi bullshittel...
"Akkor viszont mi szükség van az ivaros szaporodásra egy TÖKÉLETES világban, a tökéletes élőlényeknek?"
Jó összetrollkodtad a dolgokat:) Az ivaros szaporodásnak pont a változatosság a lényege, hogyne legyen mindenki olyan egyforma, mint két tojás. Ráadásul Isten gondolt a bűnesetre és az ebből fakadó genetikai terheltségre. Ha ivartalanul szaporodnánk, a genetikai betegségek már rég kipusztítottak volna.
(Egyben válasz a kérdésre is).
Ha olyan tökéletlen az ivaros szaporodás, akkor az evolúció miért nem szelektálta ki? Miért helyezte az ivartalan szaporodás elé? Na ugye :)
Gondolkodásból egyes
"Miért nem lettek gendersemlegesek, mint ő vagy többi teremtménye?"
Szellemi élőlény gendersemleges? Van nemük? Filozófiából egyes.
Jól van, Mirőlszól...
szépen beálltál a 32%-os troll mellé.
Lélekben álltál be mellé.
Pedig te többre lennél hivatott.
Értem. Tudat alatt bevonzotta az aurám a 32%-os válaszolót. Brit tudósok és amerikai kutatócsoportok alátámasztották, hogy a mirőlszól nevű felhasználók evolúciósan alkalmasak erre. Tegnap olvastam a Blikk nevű magazin ezoterikus tudományok rovatában.
(A leggyengébb láncszemek kedvéért kiírom: Ez csak vicc. Nem baj ha nem tudsz rajta nevetni, én sem tudok.)
Valóban nem tudok.
Most vagy tényleg hülye vagy, vagy nem tudom, miért nem érted: olyan lettél, mint ez a 32%-os.
Pedig te jobb voltál.
Tudod, te pl. ezt írtad:
"Isten gondolt a bűnesetre"
Tehát akkor ez a végtelen isten, aki végtelenül jó világot 𝐢𝐬 tudott volna teremteni - direkt egy olyan világot teremtett, amiben már előre tudta, hogy a bűn lesz a legfőbb jellemzője évmilliókon keresztül.
Ezek után akarsz még valamit mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!