Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért teremtett Isten férfit...

Miért teremtett Isten férfit és nőt?

Figyelt kérdés
Miért nem lettek gendersemlegesek, mint ő vagy többi teremtménye?

2020. jan. 26. 13:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
18%

Tudom, a te "tudósaid". :D

Jó lenne forrást nyomni az ilyen szövegeid alá, hogy az ivaros szaporodás tökéletlen lenne és hasonló "bölcseleteidhez". Rendesen tévtanokat terjesztesz minden kérdés alatt. Szektát alapíthatnál ennyi bullshittel...

2020. jan. 27. 09:33
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor viszont mi szükség van az ivaros szaporodásra egy TÖKÉLETES világban, a tökéletes élőlényeknek?"

Jó összetrollkodtad a dolgokat:) Az ivaros szaporodásnak pont a változatosság a lényege, hogyne legyen mindenki olyan egyforma, mint két tojás. Ráadásul Isten gondolt a bűnesetre és az ebből fakadó genetikai terheltségre. Ha ivartalanul szaporodnánk, a genetikai betegségek már rég kipusztítottak volna.

(Egyben válasz a kérdésre is).

Ha olyan tökéletlen az ivaros szaporodás, akkor az evolúció miért nem szelektálta ki? Miért helyezte az ivartalan szaporodás elé? Na ugye :)

Gondolkodásból egyes

"Miért nem lettek gendersemlegesek, mint ő vagy többi teremtménye?"

Szellemi élőlény gendersemleges? Van nemük? Filozófiából egyes.

2020. jan. 27. 10:10
 13/36 anonim ***** válasza:

Jól van, Mirőlszól...

szépen beálltál a 32%-os troll mellé.

2020. jan. 27. 10:25
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Te még azt sem érted, hogy ehhez az kellene, hogy a 32%-os után következzen a hozzászólásom? :D Az a baj, szerintem te nem trollkodni jársz ide, hanem tényleg elhiszed magadnak ezeket.
2020. jan. 27. 10:49
 15/36 anonim ***** válasza:

Lélekben álltál be mellé.

Pedig te többre lennél hivatott.

2020. jan. 27. 12:09
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

Értem. Tudat alatt bevonzotta az aurám a 32%-os válaszolót. Brit tudósok és amerikai kutatócsoportok alátámasztották, hogy a mirőlszól nevű felhasználók evolúciósan alkalmasak erre. Tegnap olvastam a Blikk nevű magazin ezoterikus tudományok rovatában.

(A leggyengébb láncszemek kedvéért kiírom: Ez csak vicc. Nem baj ha nem tudsz rajta nevetni, én sem tudok.)

2020. jan. 27. 12:22
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem tudok.

Most vagy tényleg hülye vagy, vagy nem tudom, miért nem érted: olyan lettél, mint ez a 32%-os.

Pedig te jobb voltál.

2020. jan. 27. 12:52
 18/36 anonim ***** válasza:
56%
Nincs valódi háttered sem a tudományról sem a vallásról. A saját elképzelt világod tanait terjeszted folyamatosan. A logikai képességeid látványosan alulmaradottak. Ezzel még együtt lehet élni. De az istenkomplexusodat már illene kezeltetni. Tényleg azt gondolod pont te fogod megmondani ki mitől jobb kihez-mihez képest? Észrevetted már, hogy nem csak saját univerzumot teremtettél, de abban kinevezted magad jóistennek is?
2020. jan. 27. 14:50
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, te pl. ezt írtad:

"Isten gondolt a bűnesetre"

Tehát akkor ez a végtelen isten, aki végtelenül jó világot 𝐢𝐬 tudott volna teremteni - direkt egy olyan világot teremtett, amiben már előre tudta, hogy a bűn lesz a legfőbb jellemzője évmilliókon keresztül.

Ezek után akarsz még valamit mondani?

2020. jan. 27. 15:03
 20/36 anonim ***** válasza:
Ez most nekem akart szólni? Mert én ilyet sehol nem írtam.
2020. jan. 27. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!