Mennyitől megbocsáthatatlan bűn a melegség? Szitkozódást nem szeretnék!
Tudom, hogy a bibliában az van, hogy “férfi ne háljon úgy asszonnyal, mint nővel!”, és hogy ez megbocsáthatatlan bűn, ami a pokolba vezet. Az a kérdés lényege, hogy akkor az önkielégítés (análisan) már megbocsáthatatlan bűn e, vagy az egymás lesz*pása is még belefér. Mármint az úgy ne mint asszonnyal az mit jelent? Akkoriban szerintem még nem volt orális szex, szóval az még nem a megbocsáthatatlan bűn kategória
Azt is tudom, hogy szerelmesnek lenni férfiba nem bűn.
Még egyszer nem szeretném, hogy bárki is szitkozódjon, kétségbe vagyok esve, csak segítséget szeretnék kérni.
miert nem volt oralis? Te szerintem inkabb azt akartad irni hogy nem ir ilyenrol a Biblia
de mind a kettore alapozas helytelen
hat erre en is nagyon kivancsi lennek Jezus mit mondana es hogyan is reagalna ha ezt kerdezned tole:
"önkielégítés (análisan) már ... bűn e"
:D
megbocsathatatlansagot meg hadjad mar
"Próbálj levágni minden olyan dolgot az életedről, ami erre a bűnre kísértene,"
Xd
Egyáltalán nem bűn. Az egyház is egyre elfogadobb. Igazából ez sokszor attól is függ, hogy például az adott templomban az atya hogy látja ezeket a dolgokat. Nekem van olyan lelki pasztor ismerősöm, aki segít megértetni és elfogadni a melegséget...
Csak jó egyhazkozossegbe kell járni akik nyitottak és elfogadoak. Nem egyet ismerek, szóval fel a fejjel! :)
Nincs megbocsáthatatlan bűn. Főleg nem olyan, ami genetikabol ered.
Legyél boldog. Ez a lényeg.
Ha neked már sikerült bebizonyítanod, hogy a homoszexualitás a genetikából ered, akkor jó esélyed van a Nobel-díjra, ha viszont nem akkor ne állíts valótlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!