Melyik állítás lehet az igaz?
Figyelt kérdés
A Biblia ezt írja: És akkor látni fogják az Emberfiát eljönni a felhőkben, nagy hatalommal és dicsőséggel.
A jehovista weboldal pedig ezt:Russell, tanulmányozó társaival együtt felismeri, hogy amikor Krisztus ismét eljön, láthatatlan lesz az emberi szemek számára.
Akkor most mi az igaz vajon? Mit ír valójában a Biblia? Az igazságot? Vagy hazudik?
2019. dec. 22. 16:26
21/21 A kérdező kommentje:
Én nem kiforgattam, csupán másoltam. Még az ige is tanúk világ ferdítésből van. Szándékosan csak másoltam. Csak hogy egymás mellé az állításokat, hogy körítés nélkül lehessen látni, hogy mit tanít valójában a Biblia és mennyivel mást tanít az őrtorony.
2019. dec. 23. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!