Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik állítás lehet az igaz?

Melyik állítás lehet az igaz?

Figyelt kérdés

A Biblia ezt írja: És akkor látni fogják az Emberfiát eljönni a felhőkben, nagy hatalommal és dicsőséggel.

A jehovista weboldal pedig ezt:Russell, tanulmányozó társaival együtt felismeri, hogy amikor Krisztus ismét eljön, láthatatlan lesz az emberi szemek számára.

Akkor most mi az igaz vajon? Mit ír valójában a Biblia? Az igazságot? Vagy hazudik?

2019. dec. 22. 16:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"a világiak pontjaitól függ az elégedettséged? :)"

Nem. Sajnos kiforgatod a szavaimat, amin nem csodálkozom.

Azt irtam, hogy a Tanúk válaszait mindenképen nullára pontozzák, ami még is jó lenne nem kap értékelést, hogy ezzel se emelkedjen a százalék.

ez nekik okoz megelégedettséget, és örömet.

2019. dec. 22. 18:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenések könyvében olvasható: „Eljön a felhőkkel, és minden szem meglátja őt”"

Most minden szem meglátja Őt vagy sem? Mert jelenleg csak ti állítjátok, hogy láthatatlanul visszatért.

2019. dec. 22. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Meglátni csak azok látják meg először, akiknek feladatuk van. Ellenben hogyan tudná eszközként Isten felhasználni Azt Aki nem vesz észre semmit? Isten szavában bizonyára olvastad azt a mondatot, hogy "nem vesznek észre semmit".

Mit gondolsz, hogyan nem lehet nem észre venni egy mindenkire számára szembetűnő, látható dolgot? És miért csak akkor "látják meg" amikor már Késő?

Jézus nem a személyének fizikai megnyilvánulásával jelezte, hogy visszatér. Hanem a világméretű növekvő embertelen körülményeket, amit Sátán levettetése okoz.Az apostolainak elmondta ezeket, és nem azt mondta, hogy fizikálisan megjelenik Kina, vagy Románia területén.

2019. dec. 22. 19:26
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

"Azt irtam, hogy a Tanúk válaszait mindenképen nullára pontozzák"

Nem egészen. Az értelmetlen, vagy épp a kérdéshez köze nincs válaszok azok amiket mindenki lepontoz.

Zitusnak pl sokszor vannak hasznos válaszai is.

Hogy neked általában nem sikerül értelmesen hozzászólni a kérdéshez, az az oka az alacsony százalékodnak, nem az, hogy Tanú vagy.

2019. dec. 22. 20:06
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Tőlem legtöbbször azért kapsz piros kezet,mert bunkó vagy. Például,mikor arra verted a melled,hogy nem káromkodtok meg nem cigiztek,nem piáltok és ebben aztán különböztök másoktól. Mert nyilván rajtatok kívül mindezek egyikét,vagy mindezeket egyszerre csinálják,senki se lehet olyan makulátlan,mint ti. A testet nem szennyezitek,de a hazudozást,az ítélkezést és a vádaskodást nem szégyellitek. Na ezért kapsz piros kezet. Nemár,hogy az ilyen kommentjeid még hasznosak legyenek,mikor azt sem tudod,miről beszélsz.
2019. dec. 22. 20:55
 16/21 A kérdező kommentje:

Látom új világosságod van (igen, piros kezet nyomtam újra):

Biblia: minden szem meglátja őt

Russell: láthatatlanul jön vissza

Tanú legújabb agyszüleménye: Meglátni csak azok látják meg először, akiknek feladatuk van.

Még mindig Biblia ellenes. Nem, még mindig nem érdekel a logikád.

2019. dec. 22. 21:13
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Tőlem legtöbbször azért kapsz piros kezet,mert bunkó vagy.

Az ötvenes éveim derekán még ezt is megértem, hogy ilyet mondanak. Soha nem kaptam ilyen kritikát, nem beszélve arról, hogy mindig Tisztelettel szólitok meg mindenkit, Köztük Téged is Kedves Rachel.

Ha eleve elvagyok itéltetve, nyilvánvaló, hogy minden mondatomat, és szavaimat, ilyen módon kezelik, holott mindössze válaszokat adok, minden rosszindulat, vagy sértegetés nélkül.

Azért azt merem állitani, hogy Koromra való tekintet ellenére, és a hitemet felvállalva is Több Barátom van az ország több pontján, más országokat is beleértve, pedig nem Jehova Tanúi. Ha bunkó lennék, nem tettem volna szert ilyen sok barátságra a kivülállók" tekintetében sem.

Hála jó Istenemnek a segitőkészségem, és vidámtermészetem többeket vonz, és szeretik a társaságomat, rengeteg meghivást kapok a családomon kivül, mások társaságába.

A válaszaid mindenkivel szemben Rideg, ellenszevet kiváltó. Ha csordultig lenne a szived szeretettel, még ha bántanak sem lennél ilyen támadó és elitélő.

2019. dec. 22. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
42%

Sajnálattal olvasom, hogy a válaszaimat kiforgatod rendre.

Szépen magyarázva leirtam, mit jelent a "minden szem meglátja" kifejezés.

Ahogy sokaknak a válaszára nem szoktam reagálni többnyire, a Tiedre ezek után sem fogok, ahogy eddig sem tettem, eztt leszámitva.

Sok ember nem ért a Tanúkkal egyet, de ilyen megalázó, és megvető szavakat, nem irnak még akkor sem, ha érdemes lennék rá. Jelenleg 3-4 ilyen ember van itt, aki hasonló stilusssal kezeli Legfőkénta Tanúkat,( na meg másokat is,) akik nem reagálnak sértéssel a sérelmekre, mutatva, hogy nem ereszkednek le az ilyen megnyilvánuláshoz.

2019. dec. 22. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

" A válaszaid mindenkivel szemben Rideg, ellenszevet kiváltó. "

Wow! Megkérdeztél mindenkit?

2019. dec. 22. 23:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Arra meg még mindig nem tértél ki,hogy ki jogosított fel egy másik kérdésnél más egyházak mocskolására? Honnan vetted a bátorságot,vagy ki hazudta be neked,hogy a fent említett dolgokat csakis ti kerülitek,más egyházban viszont legalább az egyik előfordul? Még mindig csak magadat sajnáltatod,hogy mennyire el vagy ítélve,de tükörbe nem néznél a világért se,hogy ez miért van így.
2019. dec. 22. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!