Miért hiszik hogy a liberálizmus a helyes nézőpont?
Az, hogy szerinted a liberálisok nagy része ateista, ez mondhatjuk, hogy a te elképzelésed, ennek akkor van valamilyen alapja, ha egy reprezentatív felmérés eredményeként kutatva lett...világ méretűen. A gyermekek nevelésével kapcsolatban ugyancsak nem értek veled egyet (minden egyes kisgyermek fejébe bele kellene verni?????). Én 14-15 éves koromtól gondolom azt, hogy hiszek egy teremtő erőben, ami tudattal is rendelkezik, ez előtt amikor erről magyaráztak pont nem érdekelt. Aztán a keresztény vallás részét képezte a tananyagnak amikor én iskolába jártam... és ugyancsak a középiskolai tanulmányaiból szerzett információm, hogy Európában elég hosszú időn keresztül volt keresztény kormányzás, és ami akkor történt számomra nem annyira szimpatikus. Azt nem teljesen értem, hogy a migrációt minek keverjük most éppen bele a beszélgetésbe, de gondolom a világfelfogásod része, hogy valami gonosz dolgot, egy ellenségképet is bele kell vinni, és ezek lettek éppen a "migráncsok" (Sorost kihagytad). Kitekintés: migráncs= migráns->migráció (főnév):Lakóhely megváltoztatása; elvándorlás egy területről, illetve betelepülés egy területre.
Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migrációnak. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráció jellemzően betelepülést, míg az alacsonyabb fejlettségű területeken a migráció elvándorlást jelent. Az országban a migráció egyrészt keletről nyugatra, másrészt a vidékről a fővárosba irányul.
Eredet [migráció < latin: migratio (költözés, „elmenés”) < meo < eo (megy)]
Amúgy nagyon sajnálom, hogy számodra ezek a modern eszmerendszerek ilyen katyvaszt jelentenek..., de van egy javaslatom, tanuljál, mivel egy ember minél többet tud általában annál kiegyensúlyozottabb, hiszen jobban megérti a körülötte levő világot. Szeretném jelezni számodra azt is, hogy az idáig általad írtak miatt azt gondolom, hogy igazán "jó keresztény" vagy (a kirekesztés, a gyűlölködés, mások utálata), követed Jézus tanításait aki pont ezekre buzdította tanítványait
Vagy akkor van valami alapja, ha az embernek megvan egy alapműveltsége, és történelem tudása, arról hogy kik jelentették ki előként hogy Isten nem létezik.
Az hogy neked a keresztény gyökerekkel és hagyományokkal rendelkező Európa nem tetszik, csak mert merészelt az erkölcstelenség, és a fennmaradásáért tenni akár csak ma is az nem az én hibám. A keresztény vallás, és kulturális fejlődés nélkül, iskolák sem lehettek volna Európában, amelyben a tudást hírdették. És még mind a mai napig is hirdetik, viszont ezt már egyszer leírtam!
Európán belül, hasonló, már ősi idők óta együtt élő, békében élő emberek élnek. Ezt az Európát veszélyeztetik azok, akik idejönnek, és bizony nem az egységért tesznek, hanem megpróbálják ránk erőszakolni magukat!
"Európán belül, hasonló, már ősi idők óta együtt élő, békében élő emberek élnek."
Szerintem mi két külön európai történelmet tanultunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!