Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki van ezen az oldalon...

Valaki van ezen az oldalon rajtam kívül aki elkövette a Szent Szellem elleni káromlást? Mi a történeted?

Figyelt kérdés
írhatod priviben is
2019. dec. 4. 18:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
igen légyszi. Írd le kérlek. Hívő vagyok és eszem ágában sincs ilyensmit mégegyszer csinálni. Nagyon rossz volt kimondani a Szent Szellem ellen valamit, de mikor próbára voltam téve azt gondoltam, hogy Isten tett próbára. Csak hogy szabaduljak a kínoktól kimondtam káromló szavakat. De előtte figyelmeztettem többször, hogy kimondom. De nem a Szent Szellem volt, hanem az ördög ártott nekem, és sajnálom, hogy nem jöttem rá akkor.
2019. dec. 5. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nálad fejben ment félre valami, de nagyon.

2019. dec. 5. 19:42
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Az istenben ment félre minden, meg az egyházban
2019. dec. 6. 03:28
 14/22 anonim ***** válasza:
A Szentlélekre mondtad egyenesen,vagy tágabb fogalomban káromoltad az Istent?Tehát Istenre vagy Istenen belül a Szentlékre,mondtad?
2019. dec. 6. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Javslom,egyébként olvasd el részletesebben Márk 30-at!
2019. dec. 6. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Márk 3-30at
2019. dec. 7. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Megnézted Márk 30-at?
2019. dec. 7. 17:34
 18/22 A kérdező kommentje:
17:34 igen, megnéztem, köszi...éshát nem vagyok túl lelkes. A Szent Szellemet káromoltam, nem Istent, mert azt gondoltam ő az, aki árt nekem.
2019. dec. 7. 18:57
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell aggódni miatta. Ha ugy érzedv0 hogy az isten egy gyökér akkor mondd meg neki. Ha egy ilyen lenyomo, fenyegető valamit érzel azt meg kell tagadni.
2019. dec. 7. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Szabad megkérdeznem és megtudom, hogy honnan és hogyan jött neked (akár témában, tanításban) ez az egész Szent Szellem káromlósdi?

Milyen közösségbe jársz?

Tisztában vagy vele egyáltalán, hogy mit is jelent valójában és igazából a Szent Szellem káromlás???

Én úgy látom az írásodból, hogy nem igazán vagy vele tisztában!!!

Te komolyan úgy gondolod, hogy az a Szent Szellem káromlás, ha mindenféle roszat mondasz Neki vagy Rá????

Nos bizony NEM ez!!!

Én attól tartok, hogy téged nagyon félreinformáltak ezzel kapcsolatban.

Gondolkodj még egy kicsit mit is jelent valójában!

Mitől és miért is megbocsáthatatlan, ha valójában minden megbocsátható???

Mi az oka annak, hogy megbocsáthatatlan???

Idézek egy másik igét:

Zsid.10,29.Gondoljátok meg, mennyivel súlyosabb büntetésre méltónak ítéltetik az, a ki az Isten Fiát megtapodja, és a szövetségnek vérét, melylyel megszenteltetett, tisztátalannak tartja, és a kegyelemnek Lelkét bántalmazza?

Tehát, hogyan lehet bántalmazni a kegyelem Szellemét?

Hogyan és miképp adatik az embernek a kegyelem Szelleme???

2020. márc. 19. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!