Valaki van ezen az oldalon rajtam kívül aki elkövette a Szent Szellem elleni káromlást? Mi a történeted?
Tisztázzuk: aki a Szent Lélek/Szellem ellen szól, annak sem ezen, sem a másvilágon meg nem bocsáttatik.
Általában megkeseredett, hitehagyott emberek követik el.
Véleményem szerint érdemes ezt elkerülni, inkább hanyagolni érdemes a vallással kapcsolatos témákat, mintsem káromolni.
Hívő vagy?Reménytelennek érzed magad?Szomorú vagy emiatt?Tudod,azt mondta Jézus:Annak aki hisz,minden lehetséges.
Miről beszélsz,hogy elkövetted?Akkor követted el,ha hiszed,hogy elkövetted,különben nem.Tudod,az ügyvédek jogréseket keresnek,hogy megmentsék a vádlottat a bírótól.Én találtam neked egyet!Ha,akarod privátban elmondhatom neked.
De tovább beszélt a viharból Jóbhoz az Úr, és ezt mondta: 7 Övezd csak föl derekadat férfiasan! Én kérdezlek, te meg oktass engem! Jób 38,3 8 Semmivé akarod tenni az én igazságomat? Bűnösnek mondasz engem, hogy te lehess igaz?
Jób,olyat mondott az Istennek amiről beszélsz,amikor megfogalmaztad a Szentlélek káromlását és Isten mégis megbocsátotta.
A másik jogrést,csak privátban mondom és csak,akkor ha hívő vagy és csak akkor,ha többé nem is csinálsz ilyesmit.Ezt,azért mondom,hogy dicsöítéssek az Atya a Fiúban és a Fiú ezáltal.Szóval,dicsérjétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!