Miért zavarja az ateistákat hogy nem mindenki az?
Nyilván nem veszek minden ateistát egy kalap alá a vulgár materialista harcos ateistákkal akikre a kérdésemben gondolok.
Nincs semmi bajom vele, ha valaki ateista, van olyan ateista akire felnézek, a baráti körömben is vannak ateisták, tiszteletben tartom hogy ők ateisták és ők is hogy én keresztény vagyok, nem akartuk egymást sosem meggyőzni a saját igazunkról.
De vannak olyan ateisták akik szerint a vallás rossz, mindent be kellene tiltani, mindeki aki hisz Istenben az egy komplett idióta, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy erről a hívőket is meg akarják győzni.
És nem tudom mi a rosszabb, amikor ezt egy suttyó mondja nekem aki főiskolát végzett, vagy az amikor egy főiskolát vagy egyetemet végezett személy mondja, akinek több esze lehetne.
"becsöngetést meg a térítést viszont még mindig nem tartom olyan aljasnak"
Hát látod itt közöttünk a különbség. Én szememben a becsöngetés tízezerszer borzalmasabb mint valaki háta mögött beszélgetni vagy honlapra írogatni.
" Én szememben a becsöngetés tízezerszer borzalmasabb mint valaki háta mögött beszélgetni vagy honlapra írogatni. "
Amúgy remélem akkor is ez a véleményed,amikor épp téged beszél ki valaki,de úgy,hogy már szinte anyázásig süllyed. Csak mert véletlenül sem vagy kettős mérce párti gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!