Egyházi iskolában áhítat alatt Rubik-kockázni bűn?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:20
1/8 anonim válasza:
Bűnnek nem mondanám, de áhított alatt illene az Úrra figyelni!
2/8 anonim válasza:
Gondolom te is érzed, hogy nem túl helyes, hiszen megkérdezted.
3/8 anonim válasza:
Bűnnek nem bűn.
Viszont,ha magad akartál egyházi iskolába menni,nem szülői nyomásra,akkor elég következetlen,hogy mégsem figyelsz oda.
5/8 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszaitokat! Én nem vagyok vallásos és nem rólam van szó - csak egy ismerős gyerkőc tette ezt, sztem meg nem akkor was ist das h babrált valamivel. Gondoltam megkérdezem hívőktől is.
2019. okt. 16. 08:12
6/8 anonim válasza:
Azért azt elfelejtetted közölni, hogy egy gyerekről van szó, és csak babrált vele. A kérdés alapján egy áhítat alatt lévő felnőttre lehet asszociálni, aki közben Rubik-kockát rak ki...
7/8 A kérdező kommentje:
Számomra az ugyanaz. :)
2019. okt. 16. 14:00
8/8 anonim válasza:
Úgy érted, nem teszel különbséget egy kisgyermek és egy felnőtt között? Nagyon bölcs, ritka az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!