A Bibliában az áll, hogy "Ne ölj"! Ez a felszólítás az élőlényekre vonatkozik?
Azt észrevettétek, hogy irdatlanul sokat esznek manapság az emberek? Egyáltalán nem annyit, amennyi a szükségletük. Ez már régóta nem a táplálkozásról szól, ami megy, hanem a torkosságról. Junk food, fast food, műanyag étel, műanyag élet.
Sokkal kevesebb étel fogyasztása egészségesebb embereket eredményezne. És sokkal kevesebb gyilkosságot.
Bár nekem közöm nincs hozzá,ki mennyit eszik,feltéve ha megeszi ugye.
Engem az háborított fel inkább,mikor az ilyen Mesterszakács meg társai műsorban kihajigálták a vélhetően ehető ételt,csak mert nem felelt meg a textúrája...az ilyennek a fején törném össze a tányért,aztán megetetném vele.
Ugyanígy vagyok ezekkel a bedarálós videókkal is,mikor sorra dobálják bele a zöldséget,gyümölcsöt,húst.
Ez a másik: a pazarlás. Nem csak az étellel.
Más helyeken pedig éheznek, szomjaznak, nyomorognak. Világválság, erkölcsi.
"Vannak olyan emberek, akik nem esznek mást, csak lehullott gyümölcsöt..."
Hát, kérdező, én amolyan kinti emberke vagyok. Ha csak tehetem, valahol a természet lágy ölén töltöm az életemet. De bazky, én novembertől áprilisig nem sok gyümölcsöt láttam lehullani. Te tudsz ilyet? Mondj egy párat, légyszi. Van még hely a kertemben egy-két gyümölcsfának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!