Noé özönvizekor esett eső legelső alkalommal a Földön?
Szia!
Szerintem az őszinte válasz az az hogy nem tudjuk mivel nem éltünk abban az időben :)
De én személy szerint arra tippelnék hogy amit a Biblia ír az igaz és valóban Noé előtt nem esett eső. Sőt, az özönvíz előtt a földi klíma teljesen más volt mint most. Nagyobb volt a légnyomás és a levegő oxigéntartalma és a föld felett volt egy jégréteg. Ezért élhettek az emberek 900 évig és részben ezért létezhettek az óriások és dínók.
Ha érdekel a téma akkor nekem ez a könyv segített sokat:
Köszönöm szépen a válaszokat, érdekes a Biblia álláspontja, miszerint "az ég csatornái megnyilatkozának"... valóban, mintha valami újnak a bejelentéséről lett volna szó...
Az olyan embert pedig nem tartom kereszténynek, aki nem hiszi el a Bibliát, az olyan ember nem tudom mitől keresztény.
Nem igazán.
Ha elhiszed, hogy a világ 6.000 év, a tudatod is beáll erre a szintre.
"az ég csatornái megnyilatkozának"
Nyelvileg ez annyit jelent szerintem, hogy elkezdett esni. Sem az nincs benne, hogy először, sem az, hogy negyedszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!