Jehova tanúinál ismét divat a világ vége jóslás?
Arra a kérdésre, hogy vajon ki lesz a következő pápa, egyikük ezt válaszolta:
"Már nem lesz következő.
Mert a következő esemény ,Jézus Krisztus fel állítja királyságát itt a földön."
Mivel a tanúknak nem lehet saját véleménye, ezért ez teljesen biztosan őrtorony tanítás, így akkor valószínűleg újra kikiáltottak egy újabb armageddon időpontot. Így van?
"Ha külön véleményed van, akkor annak a vége kiközösítés is lehet." Őszintén szólva én nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de még ha papírforma szerint tényleg így is van, ez akkor sem jelenti, hogy a tagoknak nincs önálló véleménye, legfeljebb nyíltan nem hangoztatják, mert félnek a retorzióktól. Viszont névtelenül már bárki bátran azt ír amit akar, így ahelyett, hogy azt feltételezném, hogy a Tanúk képtelenek az önálló gondolkodásra, számomra sokkal életszerűbbnek tűnik az, hogy az illető egyszerűen csak a saját véleményét közölte.
Én a "földi királyság" megfogalmazást nem tartom döntő bizonyítéknak, olvastam már hasonlót másoknál is.
Vidiripi
"A Tanúk sem ez előtt, sem ezután nem mondanak véget, hanem eseményekről irnak, amit a Biblia tartalmaz."
ÉS íme ilyen az amikor egy Jehova tanúja nincs tisztában a SAJÁT szervezete történelmével!
Az oldal alját olvassátok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!