Muszlim nők hordanak magassarkút?
Csinos diszkrét maxiruha,és hijab mellett megfér egy szintén diszkrét magassarkú (telitalpú) csizma?
Mert elvileg Allah szerint már a szemfesték és a parfüm is vágykeltő,mégis a legtöbb muszlim nő sminkje elképesztően igéző tekintetet csinál.
Lehetőleg egy muszlim ember válaszát várom,köszönöm
Ugyan nem vagyok muszlim, de mellettük nőttem fel Angliában.
Ahogy észrevettem a magassarkú elég gyakori. Feszes farmer nadrágot nem nagyon láttam rajtuk (csak fiatalabbokon akik nem követik már annyira a vallást).
Parfümöt is sokszor éreztem a tanáromon, és festette is magát. Pedig ő követte a vallást.
Egyébként miért érdekel ez téged? :)
ez a kétféle vallásszemléletből adódik, sok muszlim úgy fogja fel h az előírást teljesíti ugyan, nagyon is pontosan ,de pont azért hogy elmondhassa, gogy ő azt tökéletesen teljesítette, pedig valójában nem annak a szellemében jár el, mondjuk azt mondja kell a hijab(kendő) de sehol nincs leírva hogy ne ez legyen a legdíszesebb ruhadarab
máshol pedig jobban figyelnek a "szellemére is" a dolognak
párom*
és köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!