Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten azt mondja, hogy teljesí...

Isten azt mondja, hogy teljesíti a kéréseinket, vágyainkat. Ez esetben is?

Figyelt kérdés
Nem becsültem a házastársamat. Elvált tőlem. Én akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos nekem. Ő azóta kerül velem mindenféle kapcsolatot. Mondta is, hogy soha többet nem akar velem semmit. Az én nagy vágyam, hogy úgy szerethessem, ahogy nem tettem addig, míg velem volt. Szeretnék vele lenni. Szerintetek ebben a teljesen kilátástalan helyzetben Isten tud segíteni? Azóta is imádkozom, bocsánatot kértem az Istentől. A szerelmem azt mondta, hogy tőle nem kell bocsánatot kérnem. Nem érdemlem. Nem csaltam meg. Csak nem éreztettem vele mindig, hogy szeretem. Van remény?
2019. szept. 19. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Isten akkor teljesíti a kérésed, ha az ő tervével egybevág.

Itt erre igen picike az esély.

1: Tedd rendbe magad! Szűrd le a tanulságokat és javíts magadon!

2: Ha ez már megvan, akkor kezdhetsz párt keresni.

2019. szept. 20. 08:48
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező,

Idézted Pió atyát, nos ő ezt is mondta: Imádkozz, reménykedj és ne aggódj. Minden rendben lesz. :)

A legjobbakat, ima.

2019. szept. 20. 11:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az utolsó hozzászólás örömmel töltötte el a szívem.
2019. szept. 20. 12:50
 14/18 jdfGabrella ***** válasza:
48%
Csak te tudsz settengeni rajtad.
2019. szept. 20. 13:57
 15/18 Alain Delon ***** válasza:
27%
Képzeleghetsz, hogy így isten meg úgy isten, de a realitás más.
2019. szept. 20. 20:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Meggyőződésem, hogy összevág a terveivel. Íme, hogy miért: én egy távolabbi városban kezdtem a gimnáziumi tanulmányaimat. Néhány hét után iratkoztam át abba a suliba, ahová ő is járt. Így ismerhettük meg egymást. Ő már tudta pontosan mit akar továbbtanulni. Én nem. Másodikban jött egy fiú egy sporteseményre az előző sulimból (idősebb nálam, nem ismertem meg addig míg ott jártam suliba). Vele elbeszélgettem és mondja, hogy mit szeretne továbbtanulni. Nagyon érdekesnek találtam és én is elkezdtem foglalkozni ezzel a tudománnyal. De mivel az osztályból a majdani párom volt a legjobb, én nem nagyon nyilatkoztam a tovább tanulásról, féltem, hogy majd kigúnyolnak, hogy ugyan, mit akarsz te ott, nem is vagy valami éltanuló. Eljött a negyedik év és összejöttünk. Diákszerelem, úgy volt, hogy ő külföldön tanulna tovább. Ebben az esetben úgy hiszem a kapcsolatunk se élt volna sokáig. Mivel a külföldi tandíj túl drága volt, itthon maradt. Elmondtam neki, hogy én is talán ugyanazt tanulnám, mint ő. Segített nekem és sikeresen felvették minket ugyanarra a karra. Együtt maradtunk, együtt jártunk egyetemre, bár ott már voltak viták, kisebb szakítások, de együtt maradtunk. A mesterképzésnél szintén felmerült a külföld, de igazi ok nélkül mégis itthon maradt. Ezután már egyenes út vezetett a házassághoz, majd ott is pár küzdelmes év után az Úr megajándékozott minket egy gyönyörű kisbabával. Az élet nehézségei és a túl kényelmes élet vezetett oda, hogy a csalódásokat egyre többször egymáson vertük le. Én voltam mindig az, aki nem vette a szívére a dolgokat, azt viszont tudtam, hogy őt egy-két jól célzott szóval is padlóra tudom küldeni. Egyszer csak megunta ezt és a munkahelyi nyomás miatt is, ki akart szállni. Mindenesetre, én úgy hiszem, hogy a mi életünkben, ami valójában, ha eredeti útvonalon halad, mi sohasem keresztezzük egymást. Vagy ilyen sok véletlen van vagy ez az Isten keze. Én úgy hiszem, hogy ez utóbbi. De várom ki mit gondol.
2019. szept. 21. 09:14
 17/18 Alain Delon ***** válasza:
53%
Jaj, a nagy terv...
2019. szept. 21. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Inkabb aggodj az miatt.hogy hol toltod az orokkevalosagod, a tobbi majd rendezõdik ne aggodj. De amiatt "aggodhatsz" az az hogy rendbe allsz-e Istennel , megbocsajtattak-e a te bűneid?

Ez az igazan.nagy kerdes. Az asszony majd visszajon hozzad ha ugy alakul, szabad akarata van neki.is.ne feledd.

Ha vallaskategoriaba irtal.kb.ilyen valszt kaphatsz hogy Bekulj.meg az Istennel, es ez az egyikk.legbõlcsebb amit tehetsz

2019. szept. 22. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!