Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten azt mondja, hogy teljesí...

Isten azt mondja, hogy teljesíti a kéréseinket, vágyainkat. Ez esetben is?

Figyelt kérdés
Nem becsültem a házastársamat. Elvált tőlem. Én akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos nekem. Ő azóta kerül velem mindenféle kapcsolatot. Mondta is, hogy soha többet nem akar velem semmit. Az én nagy vágyam, hogy úgy szerethessem, ahogy nem tettem addig, míg velem volt. Szeretnék vele lenni. Szerintetek ebben a teljesen kilátástalan helyzetben Isten tud segíteni? Azóta is imádkozom, bocsánatot kértem az Istentől. A szerelmem azt mondta, hogy tőle nem kell bocsánatot kérnem. Nem érdemlem. Nem csaltam meg. Csak nem éreztettem vele mindig, hogy szeretem. Van remény?
2019. szept. 19. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Van remény. - Nagyon hiányzol. Írj ennyit neki, ne többet.
2019. szept. 19. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy esély még járhat mindenkinek, de többször elkövetni valamit, már azt jelenti, hogy nincs értelme...
2019. szept. 19. 20:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"Isten azt mondja, hogy teljesíti a kéréseinket, vágyainkat."

Ilyet biztosan nem mond.

2019. szept. 19. 20:27
 4/18 Alain Delon ***** válasza:
75%
Érdekes! Isten nem mondta, hogy becsüld meg a házastársadat? De fura egy figura!
2019. szept. 19. 20:34
 5/18 A kérdező kommentje:
De, esküt tettem, hogy a nagybetűs házastársa leszek. És ezt nem tettem meg. Ezért is kérem Isten bocsánatát. Csak ha Isten meg is kegyelmet, magamnak nem tudok megbocsátani. Pio atya imájában, van, hogy idézi: kérjetek és kaptok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Első, írtam már ilyesmit, a válasza az volt, hogy ne írjak ilyet neki. Két éve élünk külön. Azóta már volt 4 kapcsolata, amiről tudok.
2019. szept. 19. 21:11
 6/18 anonim válasza:
100%
Meg fog bocsátani.
2019. szept. 19. 21:33
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

A valódi vágyad a tanulás, és egy olyan jövő, amit nem tudsz elképzelni. Ez zeljesítve lesz, ha nem kéred is.

Amiket leírtál, emberi, tudást nélkülöző nem igaz vágyak. Nem tudhatod, hogy ezt akarod-e balójában.

2019. szept. 19. 21:53
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Továbblépett, próbáld meg te is. Nagyon kevés esélyed van visszakapni. Elrontottad, ez rossz, de nem tragédia. Az életben vannak dolgok, amiken már nem tudunk változtatni. Nekem is volt kapcsolatom, amit elrontottam. Szenvedtem, próbáltam visszakapni, nem érdekelte. Te inkább ne tedd ezt magaddal, mert el fogod veszíteni az önbecsülésed, ha nem fog sikerülni. Azt fogod érezni, hogy szánalmas vagy...kinek jó az?

Őszinte leszek, nem hiszek Istenben sem semmiben. Rosszindulattal kattintottam a kérdésre, hogy fejtegessem, hogy nincs Isten stb. De elég szomorú amit írtál. Úgyhogy csak ennyit tudok mondani és kitartást!

2019. szept. 19. 21:55
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha így van, akkor magányosan fogom leélni az életem. Nem akarok mást. Megpróbáltam eljátszadozni a gondolattal, voltak is, akik megpróbáltak közeledni felém, de nem megy. Nagyon nem. Depressziós lettem, pedig csak gondolatok voltak. Szerintem Isten nem is akarja, hogy mással legyek. De hogy mi a terve, nem tudom. Csak én azért még mindig naponta imádkozom kettőnkért. Még ha mindenki bolondnak is néz. Akiknek közületek van most társa, becsüljétek és szeressétek nagyon! Nem tudjátok mekkora kincsetek van. Ahogy szegény Radnóti mondta:" merengj él e gazdag életen" Van, aki mindenét elcserélné érte.
2019. szept. 19. 22:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy lesz-e valaki más, azért ne zárkózz be teljesen. De nem is az a lényeg, hogy lesz-e még valaki, hanem az, hogy boldog légy. És valahogy erre kellene törekedned. Ez mindennél fontosabb.
2019. szept. 19. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!