Imádkozna értem valaki?
:)
én imádkozok! :)
Ne légy elkeseredve, minden megoldódik mindig ... ! :)
Nagyon köszönöm az első hozzászólónak!
Konkrétumokat tényleg nem szeretnék írni, nem egy hatalmas dolog, de még is csak a jövőm a tét! Az elmúlt pár hónap folyamán többször is "alkut kötöttem" Istennel, ő ezt az alkut minden alkalommal betartotta, mindig minden számomra kedvezően alakult, én pedig úgy érzem kicsit cserben hagytam. Bűntudatom van!
Talán ezzel a "lökéssel" akar figyelmeztetni, megtanítani arra, hogy nem minden úgy van ahogy szeretném... Talán csak nem azt a sorsot szánja nekem amit én szeretnék! Nem tudom, de minden kedves olvasó imájára szükségem lesz a következő 1,5-2 hétben! :(
Szívesen segítek neked akár lelkileg akár máshogy , ha elmondod mi a baj. Ne kend Istenre, és ne várd tőle a segítséget, főleg ha lehet nincs is.
Neked kell saját magadon segíteni, mi esetleg segíteni, támogatni tudunk.
A hívők egymás iránti szeretete
Allah Küldötte (béke legyen vele) azt mondta: „A hívők egymás iránti szeretetének, könyörületének és együttérzésének a példázata olyan, mint az a test, amelynek ha egy szerve panaszkodik, mindegyik szerv virrasztással és lázzal válaszol.”
"Bocsánat, hogy foglaltam egy kérdésnyi helyet"
Ezért igazán nem kell bocsánatot kérned :) Persze lesz érted imádkozva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!