Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják az emberek...

Miért utálják az emberek Jehova tanúit?

Figyelt kérdés

2019. szept. 9. 15:21
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
82%
Töröltették a tanúk azt a válaszom, ahol felsoroltam, hogy például a kopt keresztény gyermekkel mit tettek, csak mert keresztény. Mert ennek az elmebeteg 19%osnak, legyen a neve bármi, az a véleménye, hogy akiket ma keresztre feszítenek Krisztus neve miatt, azok nem is mártírok, csak valami miatt kiprovokálták ezt. Egyszerűen undorodom tőled, egy szívtelen ember vagy.
2019. szept. 15. 06:48
 42/43 anonim ***** válasza:
82%

kedves 41 es. igazad van.

én úgy hangoztatom mindenütt: általában a vezetők és vének azok szinte majdnem mind SZÍVTELEN EMBERTELEN CSAVARGÓ SZEKTA CSÜRHE, akik CSAK MAGUKRA GONDOLNAK.

2019. szept. 15. 17:48
 43/43 anonim ***** válasza:
70%

Az emberek mindent utálnak, ami eltérő. Mindent, ami más, mint amit megszoktak. Utálják ha valakinek más a szexuális beállítottsága, utálják, ha valaki másként gondolkodik, más a hitbeli meggyőződése. Ezért utálják Jehova Tanúit, mert furcsák, mások, mint a többi ember. Másként öltöznek, stb.

Illetve azért, mert megzavarják az emberek nyugalmát, hétvégente, amikor az ember pihenni szeretne, illetve családjával töltené az idejét.

Ezt az utálatot a tanúk annak jeléül veszik, hogy ők a kiválasztott nép, mert mindenki őket utálja.

Én egyetlen dolog miatt nem tudom elhinni, hogy övék az egyetlen igaz vallás. Ha az lenne, nem lenne tévtanítása.

A Biblia azt mondja, hogy amikor eljön a megváltó ítélni, azt minden szem látni fogja: "Íme, közeledik a felhőkben, látni fogja minden szem, még azoké is, akik átszúrták! A föld minden népe veri majd a mellét. Igen. Amen. Jel 1.8"

Az Őrtorony tanítása szerint: "1914-ben Jézust trónra emelték mint Királyt, és hamarosan eljött az ideje, hogy ellenőrizze a ’rabszolgát’"

Miért nem látta minden szem?

2020. jan. 13. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!