Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem visszatetsző egy kicsit,...

Nem visszatetsző egy kicsit, ha egy lelkésznő festeti a haját?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy egy református vagy evangélikus lelkésznőnek a külsejével a puritánságot, a visszafogottságot kell sugároznia. Egy festett hajú lelkésznő számomra kevéssé hiteles.

2019. szept. 4. 14:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Kiváncsi lennék a válaszokra ha az lenne a kérdés, hogy "nem visszatetsző egy kicsit ha egy lelkésznő borotválja a punciját?"
2019. szept. 4. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha nem.
2019. szept. 4. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Tisztázzuk, hogy lelkészről vagy lelkésznőről beszélünk!
2019. szept. 4. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Előbb azt hittem, hogy kékre vagy zöldre festi a haját, de hogy szegény az ősz haját visszafesti az eredeti vagy más természetes hajszínre, az most mit fáj bárkinek is? Ne legyetek már ennyire közönségesek.
2019. szept. 4. 21:57
 15/21 anonim válasza:
100%
És rosszindulatúak ! Ha neked nem hiteles minek jársz hozzá ???? Csak nem, hogy kipletykálhasd ?
2019. szept. 5. 11:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Hol írtam én olyat, hogy járok hozzá? Olvastál ilyet a kérdésben? Szövegértés egyes, leülhetsz.
2019. szept. 5. 11:49
 17/21 anonim válasza:
100%
Akkor miért is írtad, hogy nem hiteles ?????😃
2019. szept. 6. 10:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Mert olvasom a cikkeit a helyi újságban. Van egy sorozata, amelyben arról ír, hogyan éljen a keresztény ember. Ebben leírja, hogy nem a külsővel kell foglalkozni, hanem a bensőnkkel. Elítéli azokat, akik követik a divatot, akik csak a "cicomával" foglalkoznak. Az egyházi iskolában, ahol ő az iskolalelkésznő, mindenféle rosszlánynak elmondja azokat a lányokat, akik miniben merészelnek belépni az iskola kapuján, és hazaküldi őket átöltözni. A fülbevalós fiúk füléből kiszedeti a fülbevalót. Hajfestéket nem tűr egyetlen gimnazista haján sem, ha ilyet lát, azonnal megy a telefonhoz, hívatja a szülőt. Ennek ellenére az ő haján ott van a vörheny.
2019. szept. 6. 10:37
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Most ilyen alapon ha kiütik a fogát, akkor se ültessen be helyette újat, mert ,,nem a külsőségekkel kell foglalkozni". Azért van egy határ, hogy mikor foglalkozik magával egészségesen az ember, amitől magát esztétikusnak látja, és mi az ami már csak divat és feltűnősködés.
2019. szept. 6. 15:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö:

1. Nézz utána, mit jelent a vörheny - az ugyanis egy betegség, a hajfestéshez semmi köze sincs.

2. Attól, hogy valaki lelkésznö, még nem feltétlen öszül korán (anyósom 77 évesen halt meg, gyakorlatilag fekete hajjal, 1-2 szál volt csak ösz benn)

3. Lehet bárkinek is természetesen vörös/vöröses szinü haja festés nélkül.

4. Egy öszülö haj festése eleve nem az a kategória lenne, mint egy félig gyerek lilára festett feje

2019. szept. 6. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!