Nem visszatetsző egy kicsit, ha egy lelkésznő festeti a haját?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy egy református vagy evangélikus lelkésznőnek a külsejével a puritánságot, a visszafogottságot kell sugároznia. Egy festett hajú lelkésznő számomra kevéssé hiteles.2019. szept. 4. 14:42
11/21 anonim válasza:
Kiváncsi lennék a válaszokra ha az lenne a kérdés, hogy "nem visszatetsző egy kicsit ha egy lelkésznő borotválja a punciját?"
13/21 anonim válasza:
Tisztázzuk, hogy lelkészről vagy lelkésznőről beszélünk!
14/21 anonim válasza:
Előbb azt hittem, hogy kékre vagy zöldre festi a haját, de hogy szegény az ősz haját visszafesti az eredeti vagy más természetes hajszínre, az most mit fáj bárkinek is? Ne legyetek már ennyire közönségesek.
15/21 anonim válasza:
És rosszindulatúak ! Ha neked nem hiteles minek jársz hozzá ???? Csak nem, hogy kipletykálhasd ?
16/21 A kérdező kommentje:
Hol írtam én olyat, hogy járok hozzá? Olvastál ilyet a kérdésben? Szövegértés egyes, leülhetsz.
2019. szept. 5. 11:49
17/21 anonim válasza:
Akkor miért is írtad, hogy nem hiteles ?????😃
18/21 A kérdező kommentje:
Mert olvasom a cikkeit a helyi újságban. Van egy sorozata, amelyben arról ír, hogyan éljen a keresztény ember. Ebben leírja, hogy nem a külsővel kell foglalkozni, hanem a bensőnkkel. Elítéli azokat, akik követik a divatot, akik csak a "cicomával" foglalkoznak. Az egyházi iskolában, ahol ő az iskolalelkésznő, mindenféle rosszlánynak elmondja azokat a lányokat, akik miniben merészelnek belépni az iskola kapuján, és hazaküldi őket átöltözni. A fülbevalós fiúk füléből kiszedeti a fülbevalót. Hajfestéket nem tűr egyetlen gimnazista haján sem, ha ilyet lát, azonnal megy a telefonhoz, hívatja a szülőt. Ennek ellenére az ő haján ott van a vörheny.
2019. szept. 6. 10:37
19/21 anonim válasza:
Most ilyen alapon ha kiütik a fogát, akkor se ültessen be helyette újat, mert ,,nem a külsőségekkel kell foglalkozni". Azért van egy határ, hogy mikor foglalkozik magával egészségesen az ember, amitől magát esztétikusnak látja, és mi az ami már csak divat és feltűnősködés.
20/21 anonim válasza:
Kérdezö:
1. Nézz utána, mit jelent a vörheny - az ugyanis egy betegség, a hajfestéshez semmi köze sincs.
2. Attól, hogy valaki lelkésznö, még nem feltétlen öszül korán (anyósom 77 évesen halt meg, gyakorlatilag fekete hajjal, 1-2 szál volt csak ösz benn)
3. Lehet bárkinek is természetesen vörös/vöröses szinü haja festés nélkül.
4. Egy öszülö haj festése eleve nem az a kategória lenne, mint egy félig gyerek lilára festett feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!