Nem visszatetsző egy kicsit, ha egy lelkésznő festeti a haját?
Az attól függ, hogy kiért vagy miért festi a haját! Miért nem kérdezed meg?
Akkor lehet, hogy már nem ítélnéd el, ha tudnád, hogy miért festi a haját. :) Ne ítélj, hogy ne ítéltess...
És gondolom vagy legalább 70 éves vagy, vagy pedig tökéletesen begyepesedett valaki!
Semmi baj a hajfestéssel, attól, hogy egy nö éppen lelkész, még nem kell igénytelenül kinéznie. A te logikád szerint gondolom, emellett zsákba öltözve kellene lennie, mert szerinted csak az a hiteles!
Megkérdezted, h miért festi? Milliárdnyi elfogadható oka is lehet.
Egy gyakorlati tanács: én úgy gyakorlom a hitem, hogy sokszor a negatívnak tűnő dolgoknál is mindig próbálok pozitív indítékot keresni és azt feltételezni. Próbáld ki, tök jó
"Mi lehet az a milliárdnyi elfogadható ok egy hatvanéves nőnél?"
Hagyjuk.
Én 60 fölötti nö vagyok (nem lelkész, de szerintem ennek ninsc jelentösége), és festetem a hajam.
Az oka: egyrészt így jobban teteszik nekem, másrészt nem nézek ki a saját anyukámnak (meg egyébként alakra is, arcra is fiatalos vagyok), emellett festés nélkül nem fehér, hanem "koszos-szürkés" a hajam, tehát ahhoz, hoy "szép, igényes" ösz legyen, legalább annyit kellene a fodrásznak vele vacakolni, és akkor már miért nem legyen olyan, ami nekem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!