Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi szerint mi...

Jehova tanúi szerint mi történt Jézus holttestével?

Figyelt kérdés
Mi történt, miután sírba helyezték, illetve mi történt amikor mennybe emelkedett? A tanítványok pontosan mivel találkoztak, amikor Jézus köztük volt feltámadása után?

2019. szept. 1. 15:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
11%
köszönöm
2019. szept. 2. 08:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Én értem Living, hogy mit írsz, csak semmi értelme. Például a látást hasra ütés szerűen értelmezed, amikor semmi sem támasztja azt alá a Bibliából.

S már csak azért borzasztó gyanús a magyarázatod, mert sokáig ti sem így hittétek. Szerintem ez akkor változhatott meg, amikor 1914-ben Krisztust testben vártátok vissza, mivel nem jött, ezért átértelmeztétek a Szentírást, hogy nem láthatóan tért vissza. Az valószínűleg könnyebben be lehetett adni a híveknek, minthogy totálisan tévedtetek.

"mert ha Ausztráliában fizikailag megjelenne, azt hogyan láthatnák az Európában élők?"

Ezt nem teljesen értem, ha valaki képes volt szavával megteremteni a világmindenséget, ilyen apróság miért okozna számára gondot? Pétert pünkösdkor hogy értették a különböző nyelvű zarándokok? Miért ne láthatná akkor minden szem Jézust, ha egyszer az van írva.

"Ezt talán elfelejtetted elolvasni, igen felfogják ismerni, hogy nincs tovább, ahogy az özönviz esetében akkor tudatosult a tévedésük, amikor eleredt az eső, és egyre jobban esett."

Nem felejtettem elolvasni ezt sem. Ettől függetlenül egy értelmetlen párhuzamot vontál. Jézus példázata a vízözönről teljesen érthető és egyértelmű, hogy váratlanul fog érkezni, amikor senki sem számít rá.

Te pedig írod:

"Egyébként maga Jézus azt is kijelentette, hogy az emberek esznek isznak és nem vesznek észre semmit. Tehát nem a fizikai látásról beszélünk."

Levontál egy olyan következtetést, aminek semmi köze hozzá. De tényleg, semmi kapcsolat.

-----------

Korábban kérdeztem, de talán erre még nem kaptam választ, mi történt Jézus fizikai testével, hol ír erről a Biblia?

2019. szept. 2. 10:12
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy gondolod. Valaki már válaszolt erre.
2019. szept. 2. 10:28
 24/27 A kérdező kommentje:

Pontosabban ezt válaszolta:

"Nem vagyok tanú, de ilyesmit hallottam tőlük."

De akkor ezek szerint igaz az a légből kapott ötlet, amit írt. Nos az kicsit szomorú, de ez van.

2019. szept. 2. 10:39
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Jézus testével mi történt ezt soha de soha senki nem fogja megtudni, pláne nem a bibliából. csak következtetni lehet tudományos alapokon erről, és csak azokból amik történtek a biblia születése előtti sok millió, vagy sok ezer évek alatt megelőzően.

az tény hogy Jézus FÖLDÖNKIVÜLI VOLT , hiszen még a biblia is ezt írja! nem földi embertől származott tehát MESTERSÉGES MEGTERMÉKENYÍTÉSSEL JÖTT LÉTRE és mivel nem ember készítette ezért csak szintén földön kivüli hozta létre.

JÉZUS ŐSI FÖLDÖNKIVÜLI LÉNY VOLT!

ilyen lények pedig rengetegszer meglátogatták már a földet az évmilliók alatt !

olyan BIZONYÍTÉKOKAT HÁTRA HAGYVA maguk mögött itt a földön amik most is szemmel láthatóak mint a sok sok ezer évekkel ezelőtt elkészített MONOLIT TÖMBÖK, EGYBEN VANNAK, melyek milliméter pontosságnál nagyobb technikával lettek elkészítve és a sulyuk 20-300 TONNA és rengeteg egymásra ugy pakolva hogy még egy papirlap sem fér közéjük! A KŐKORSZAKI EMBER a maga fa réz szerszámaival és ekkora emelési technikát megvalósítani FÖLDÖNKIVÜLI TECHNOLOGIA SEGÍTSÉG NÉLKÜL soha de soha sem volt képes !!! Még a mai kor embere is igen csak problémába ütközik mert akkora de akkora gép tömegek felvonultatása kell hozzá, és vannak olyan helyek ahova ekkora hatalmas emelő és szállitó gépeket amikkel most meglehetne oldani mérnökileg, még oda sem tudnak juttatni!

jézus vissza ment a saját bolygójára, világába és ki tudja milyen anyag-energia átalakulásos technológiával történt ezt csak az IDEGENEK TUDHATJÁK jelenleg. ?!

majd ha visszajönnek mert sok ezer évente eddig még mindig hagytak nyomot maguk után,

majd akkor nagyot néz az emberiség megint, hogy hát " vissza tértek az istenek" akik igazából nem is istenek. ez talán épp a bibliai ARMAGEDDON lesz amire mindenki utal a vallásokban.

talán ez reálisabb gondolat mint az örökös biblián való értelmetlen agyalás ahol mindig az jön ki hogy senkinek sincs igaza ezért örökké megy a veszekedés a földön az emberek között.

2019. szept. 3. 08:17
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

puma punku baalbek monolit :

google.com/search?rlz=1C1AOHY_huHU808HU808&biw=1280&bih=911&tbm=isch&sa=1&ei=CzJuXc2oLsfVwQLRyqOQBw&q=puma+punku+baalbek+monolit&oq=puma+punku+baalbek+monolit&gs_l=img.3...29455.37231..37681...0.0..0.83.2011.28......0....1..gws-wiz-img.......0i67j0j0i7i30j0i8i7i30j0i19j0i8i30i19j0i30i19j0i8i30.PbUrZozVqW4&ved=0ahUKEwiN2o-Zq7TkAhXHalAKHVHlCHIQ4dUDCAY&uact=5

2019. szept. 3. 11:32
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

"Korábban kérdeztem, de talán erre még nem kaptam választ, mi történt Jézus fizikai testével, hol ír erről a Biblia?"

Living jól képzett tanú, ahogy láthatjuk. A választ nem adta meg, helyette egy rakás ide nem illő dologgal bombázott meg mindenkit és amikor nyíltan ezt a kérdést fel tetted, akkor írt egy valótlan dolgot és elvonult. Hány évtizede is tanulja ezt? Már zsigerből jön neki.

2019. szept. 3. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!