Bűnnek számít, ha egy keresztény férfi női ruhákban jár?
Mi számít női és mi számít férfi ruhának? A skót szoknya például férfi népviselet, ahogy a görögöknél is van hasonló férfiak számára. Az ókori rómaiak tógát hordtak, de a katonák egyfajta szoknyát viseltek. A korabeli zsidó férfiak amolyan köntös félét hordtak, nem sokban különbözött az akkori női ruhától.
Az, hogy egy istentiszteleten vagy a királyságteremben csak öltönyben és nyakkendőben mehetnek be férfiak, sokkal inkább új emberi hagyományok.
Szerintem Isten alapvetően nem különböztet meg női és férfi ruhákat.
Igen, főleg így hétvégén szoktak eltűnni az emberek. Ilyenkor minden olyan üres...sejtelmes...
Egyébként már kényszert érzek rá, hogy kérdezzek valamit.
Ha más nem a hangok visszaválaszolnak :P
Ja és egyetértek veled. Nem kellene bántani senkit sem hülyeségek miatt. Mondjuk szerintem én nem mernék női ruhákat próbálgatni, meg nem is biztos hogy jól állna. Bár kíváncsiságból, egyszer megnézném milyen.
"Miért, ha jól áll rajta?"
Hogy a fenébe állna jól rajta? A női ruha az női ruha.
Vannak unsisex cuccok (pl. converse cipő) de eléggé undorító és nevetséges is lenne, ha egy férfi miniszoknyában meg top-ban mászkálna azt utcán. Nem csak azt hinnék, hogy homokos, hanem azt is, hogy őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!