Mikor vezettèk be az eretnekek inkvizicioját a Veronai zsinaton?
30.Hol írtam,hogy Jèzus teremtmèny?
Rájöttem èrtelmezni sem tudsz!
Vagy olvasni sem?
Konkrétan itt írtad:
"Igy Isten amit mond azt tesznek a szellemteremtmènyek is Jèzussal az èlen."
Elég nagy baj, hogy már olyan szinten elborította a düh az elmédet, hogy azt se tudod mit írsz.
"ès egy emberre sem haragszok,de a bünös,hazug,hamis al keresztèny cselekmènyire igen."
Akkor kezd magaddal.
35.Ezèrt magyárázzátok fèlre a bibliát mert nem tudtok èrtelmezni.
29 bejegyzès."Így Isten amit mond azt tesznek a szellemteremtmènyek is,Jèzussal az èlen"
Itt minden èrthető ès mit lehet fèlremagyarázni.
Egy kisiskolás hasonlat:*Így Isten amit mond azt teszik a juhok is,Jèzussal az èlen*.
Itt akkor Jèzust juhnak lehet nevezni?
Nem.
De ti annak neveznètek.
Ti mindent a Szentháromság szerint èrtelmeztek nem a biblia szerint.Belesujkolva minden bibliai versbe ès magyarázatba a hamis tantètelt.
Pèldabeszèdek24."Akkor születtem,amikor mèg nem voltak mèly vizek,mikor mèg nem voltak vízzel teli forráok"
Kolosszè 1:15"Ő pontosan olyan,mint a láthatatlan Isten,ès Ő az egèsz teremtès elszülötje"
"Jelenèsek.3:14."A laodiciai gyülekezet angyalának írd meg: Ezeket mondja az Ámen,a hű ès igaz tanú,Isten teremtèsènek kezdete"
Jel.1:5."Jèzus Krisztustol,aki,*a hü tanú*,az elsőszülőtt a halottak közül ès a föld királyainak uralkodója"!
Ezekből mit nem èrtetek?
Mindent èrtetek,nem lehettek ennyire balgák,csak èppen a hamis tantètelèrt kiforgatjátok az embereket ès a bibliát.
Sem az Atya sem Jèzus nem örvend ezeknek
38.Látszik a Szentháromság megtanított rosszindulatunak lenni.
Mèg bibliaba is belekötsz,szellemi inkvizitor vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!