Mikor vezettèk be az eretnekek inkvizicioját a Veronai zsinaton?
Mi van??? 😀😀😀😀😀
Én csak annyit írtam, hogy az őrtorony azt tanítja, hogy teremtett lény. 😀😀😀😀 Sehol sem kellesz, igaz? A katolikus egyházban csalódtál, ki tudja, talán felpróbált egy pap, most meg össze vissza ugrálsz, lehetőleg olyanokhoz csapódsz, ahol a katolikusokat gyűlölik. Borzasztóan magányos lehetsz.
61."Olyanokhoz csapodsz,ahol a katolikusokat gyülölik".
Utalyara is megnyugtatlak,hogy egy katolikust sem gyülölök sőt mèg a papokat sem.
De azt a biblián kívüli ès biblia ellenes tanitást igen,amit beetetnek az ártatlan emberekkel.
Továbbá olyan bejegyzèsedre kívánok reagálni amit biblia versekkel is alátámasztasz.A többi egy derogáló moslèk.
64.Amig ezeknek a gyakorlatoknak vagy az ügyvèdje addig te is derogált vagy,mert ezekből semmit nem tudsz alátámasztani a bibliábol,ugyanis tragèkomèdia az egèsz.
Válogathatsz ebből is.
youtu.be/8yQcG7fkSt4
youtu.be/6Ml78hQ0Yok
youtu.be/392ViRCk1qQ
Nem én találtam ki azt, amit írtam, hanem az őrtorony, amire azt mondtad, hogy egyedüli igaz tanítás és mégis mosléknak hívod 😀😀😀😀
Még mindig nem az én szavaimat szidod, hanem az őrtornyét 😀😀😀😀
Amúgy te érted mi folyik itt? 🤔
Mert olyan, mintha nem tudna olvasni. Vagy érteni.
Hiába írom le újra és újra, hogy ő most jelenleg jehova tanúi tanítását nevezi mosléknak, ami nem olyan régen szerinte az egyetlen igaz tanítás volt, mindig az én nyakamba varrja ezt. Fene sem érti. 🥴
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!