Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kell elképzelni egy...

Hogyan kell elképzelni egy imaalkalmat?

Figyelt kérdés

Helló! Nagyon érdekel ez az Ökumenikus imahét, ami most van, és szívesen részt vennék valamelyik közös imaalkalmon, de még sosem voltam ilyenen, így nem igazán tudom mire számítsak. Kicsit félek amiatt, hogy nem fogom tudni mit kell csinálni, úgyhogy sokat segítene, ha letudnátok írni, hogy hogy is néz ki egy ilyen alkalom. Mi történik rajta? Hasonlít egy vasárnapi istentiszteletre? Mit kell csinálnom, mint résztvevő? Református felekezetű vagyok, ha ez számít.

Bocsánat, ha butaságot kérdezek, de nem olyan régen kezdtem el templomba járni, és előre is köszönöm a válaszokat!

jan. 21. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenhol más kicsit, nem lehet megmondani így. De elmész és kiderül, ilyenkor sok különböző felekezet tagjai vesznek részt. Menj te is bátran.
jan. 21. 23:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ökumenikus imahét lényege,hogy gyakorlatban megismerjük egymást és egymás különböző szokásait. Így igen kevesen tudják,hogy ott,ahol éppen zajlik az istentisztelet,mi a szokás. Te egy leszel az ismerkedők között.
jan. 23. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!