Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Mi van akkor ha...

Keresztények! Mi van akkor ha valakinek meghal a férje és újrahazasodik?

Figyelt kérdés

Úgy értem, rengeteg példa van erre, hogy ha meghal a házastársa valakinek akkor idővel megesik, hogy újrahazasodik. Nemtudom, hogy én meg tudnám e tenni, de ha belegondolok, ugye abba hiszünk, hogy ha meg is hal valakink, akkor Isten azzal vigasztal, hogy viszont látjuk a mennyországban. Aki újrahazasodik ezt hogy rendezi le magában? Mert akkor mire újra látja az elhunyt férjét addigra ott van a másik mellette, akkor a mennyben két férje lesz vagy az első mit fog szólni a második férjhez?

Lehet túl bonyolultan fogalmaztam és érdekes dolgokon gondolkodom, de most tényleg foglalkoztat ez, hogy akkor ez most hogy van?

2019. aug. 25. 10:24
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Hát sajnálatos hogy így gondolod. De persze nem kell egyetertenunk :)
2019. aug. 29. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!