Nem értem, hogy miről hadoválsz, láthatóan egyszerű definíciókkal nem vagy tisztában.
Tessék, idézem a jelentését:
"Olyan homoszexuális, aki irányultságát nem ismeri el még maga előtt sem. Ennek oka lehet például társadalmi nyomás vagy erős vallásosság. Sok látens homoszexuális heteroszexuális viszonyt létesít (noha nem érzi jól magát az ilyen kapcsolatokban), vagy önmegtartóztatást kényszerít magára. A látens homoszexualitás komolyan veszélyezteti a pszichés egészséget. Eredménye egyes esetekben homofóbia lehet."
Tökéletesen illik rád, innentől csak pszichológus tud rajtad segíteni, én nem.
Azt pedig továbbra sem értem, hogy miként kapcsolódik az apostolok önmegtartóztatása és az általad felhozott homoszexualitás össze.
De én itt befejeztem, tovább nem offolom az egyébként teljesen normális kérdést.
Nem illik rám, ugyanis klasszikus házasságban (férfi nő) élek boldogan, jól érzem magam. A pedofil papok aljas tettein felháborodást nem nevezném homofóbiának. (Ha ez homofóbia lenne, akkor Magyarországon kb. 6 millió homofób ember lenne.)
Szerintem inkább te lehetsz meleg, mert véded az ilyeneket, de az teljesen biztos, hogy modortalan vagy, mert több fórumozót is lemelegezel, aki nem neked tetsző véleményt fogalmaz meg.
Kérdező, elnézést az off-ért, rendre kellett utasítsak egy rendetlen fórumozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!