Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jèzus vagy az apostolok vajon...

Jèzus vagy az apostolok vajon imádkoztak a halottakèrt? Idèznè valaki?

Figyelt kérdés

#Apostolok #halottakèrt.
2019. aug. 9. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
83%
Jézus,vagy az apostolok vajon tettek fel provokatív kérdéseket? Vajon felmentek a gyakorira? Vajon volt internetszolgáltatásuk? Hű,mennyi törvénybeütköző dolgot csinálunk mind...
2019. aug. 10. 10:17
 32/66 A kérdező kommentje:

31.Azt gondoltam változtál ès ha gyakorizol,akkor a kèrdèssel ès a felelettel foglalkozol,de a barátaiddal együtt a kèrdèsre szemèlyeskedèst kapok.A GYIK szabályaira fittyet hányva.

Nem tesztek fel egy kèrdèst ha mar az oldalt használjátok,csak rendzavarásra lèptek fel,befogni a biblia száját.

Annál jobban fogom fokozni a biblia lètezèsèt ès a beleirtakat egyaránt.Mert tudom azèrt tömörültök ártatlanul ellenem,mert tudjátok,hogy a biblia leleplez titeket.

Gondoltam a vallásrol eltekintve szót èrtünk de joindulatom ellenère,hátba támadtál:kèrdessel ,felelettel nem foglalkozol.Elszomoritó az,hogy èn támadlak,holott nem is kezdemènyeztem amíg nem írtak rám.

2019. aug. 10. 10:42
 33/66 anonim ***** válasza:
83%
Ha már a gyakori szabályairól papolsz, tudhatnád, hogy olyan "kérdéseket" sem lehet feltenni, amire a "kérdezőnek" megvan a válasza, és csak arra használja az oldalt, hogy a saját hü*eségét terjessze...
2019. aug. 10. 10:53
 34/66 A kérdező kommentje:

33.Nevetsèges,hogy mennyire gyülekeztek!

Ennek örülök mert darázsfèszekbe nyúltam Azt a darázsrol nemtudod,hogy akit megszur az alergiát okozó mereg,megsemisül az imunitás által,de a darázs elpusztul.

Ez így törtènt 2019-ben nèmetországban 1 holnap alatt 200000 ezer ember hagyta el az egyházadat.

Ès mièrt?

Azèrt mert ilyen kedvesek,hidegek vagytok az emberekhez a szinèszsègetekkel eggyütt,a hit nálatok szinèszet.

2019. aug. 10. 11:55
 35/66 anonim ***** válasza:
83%

Kár fáradni vele,én jelentettem a tegnapi kérdését,meg is jelöltem provokatívnak,de a modik magasról leszarják a saját szabályaikat is. Gondolom így nyeregben érzi magát,mivel nem került le egy kérdése sem.

2019. aug. 10. 12:02
 36/66 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező te miről zagyválsz?? Milyen egyházamat?

(Amúgy tisztában vagy vele, hogy ami számot sikerült odaírnod, egész Németország lakossága nincs annyi? :))

2019. aug. 10. 12:03
 37/66 anonim ***** válasza:
83%

" Azèrt mert ilyen kedvesek,hidegek vagytok az emberekhez a szinèszsègetekkel eggyütt,a hit nálatok szinèszet. "

És ki az a "nálatok"? Mivel én még hívőnek se vallom magam,akkor itt mégis hol színészkedtem?

2019. aug. 10. 12:03
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

Melyik egyház tagja legyek, hogy ne kárhozzak el?

Már nem imádkozom a halottakért többet és fogalmam sincs mit kezdjek magammal.

Persze olvassam a Bibliát, de hova menjek segítségért?

2019. aug. 10. 12:04
 39/66 anonim ***** válasza:
83%

" 31.Azt gondoltam változtál ès ha gyakorizol,akkor a kèrdèssel ès a felelettel foglalkozol,de a barátaiddal együtt a kèrdèsre szemèlyeskedèst kapok.A GYIK szabályaira fittyet hányva. "

1. Fittyet te hánysz a gyakori szabályzatára,mert világosan benne van,hogy nem tehetsz ki provokatív kérdést. Csak mert a modik itt úgy eltűntek,hogy lyukat égettek maguk után,még nem jelenti,hogy te szabályos voltál.

2. Miért is nekem kéne változnom? Mert reagálok egy provokációra? Nem a provokálónak kellene változnia véletlenül?

3. Hol volt személyeskedés? Mert leírtam,hogy te se tudsz tökéletesen megfelelni a kis bibliádnak? Vagy,hogy marhára nem jön át neked,hogy mit érez egy gyászoló ember,mikor olyanokat óbégatsz rá,hogy elvetemült pogány istenimádó? Ez sem személyeskedés,csupán az igazság. Miért,szerinted valóban így működik egy gyászoló ember? Megy démonokat imádni?

3. Lehetséges,hogy neked csak a gyakorin vannak barátaid és a való életben csak a cleverbot áll veled szóba,de próbáld elfogadni,hogy nekem semmiféle barátom nincs itt. Neked talán az összes agymosott tanú a barátod,akikkel egy nézetet vallasz? Ugye...

2019. aug. 10. 12:09
 40/66 anonim ***** válasza:
87%

" Nem tesztek fel egy kèrdèst ha mar az oldalt használjátok,csak rendzavarásra lèptek fel,befogni a biblia száját. "

Bár nem tartozik rád,de 2 kérdésem is van,ha ettől megnyugszik a lelked. De tudod,az nincs benne a szabályban,hogy aki itt van,csak kérdezhet. Valakinek válaszolni is kell.

Másrészt én nem a biblia,hanem a te szádat akarom befogni. Tudod eleve az egész nem lenne,ha te szépen csendben maradnál és nem provokálnál. Akkor senki nem írt volna olyat a bibliára,ami neked sértő. Szokd meg,hogy a kérdésre válasz is jön,olyan is,ami neked nem tetszik. És ez így is van jól. Te meg átkozott bolond vagy az üldözési mániáddal,mikor te hergeled az embert,aztán úgy állítod be,mintha mi összefogtunk volna a biblia ellen. Hát persze,más se jár az eszünkben,végülis nincs saját életünk..

" Annál jobban fogom fokozni a biblia lètezèsèt ès a beleirtakat egyaránt.Mert tudom azèrt tömörültök ártatlanul ellenem,mert tudjátok,hogy a biblia leleplez titeket. "

Nem szükséges lelepleznie,magamtól is tudom,hogy nem vagyok hívő,de azért kösz. És mégegyszer elismétlem,ha nem hergelnéd az embert,nem lenne mire tömörülni.

Az meg az évezred legnagyobb hazugsága,hogy te ártatlan vagy,mivel még mindig te zaklatod itt az embereket. Ez is bűn ám,az nem érdekel?

" Gondoltam a vallásrol eltekintve szót èrtünk de joindulatom ellenère,hátba támadtál:kèrdessel ,felelettel nem foglalkozol.Elszomoritó az,hogy èn támadlak,holott nem is kezdemènyeztem amíg nem írtak rám. "

Nem te kezdeményeztél? Ez új nekem,nem te írtad ki a kérdést? Hmm,na mesélj még.

2019. aug. 10. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!