Miért vannak még a keresztények között is olyanok, akik nem szeretik a melegeket?
"#17 én nem beszéltem erőszakról."
De mi igen, te pedig szándékosan nem érted a dolgokat. Remélem, hogy szándékosan
"Megint csak olyan válaszod lesz, aminek semmiköze a melegekhez és érthető. Ha meg nem érthető nincs miről beszélni."
Ezt nem értem. A 4. válaszomnak miért nincs köze a melegekhez? Két mondatomban is ők a mondat tárgya
"Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet szeretni a melegeket és miért kell állatokhoz és erőszakos pedofilokhoz hasonlítani őket."
Mert ugyanolyan pszichés betegség. Tudod te ezt, és a többiek is, csak a bibliaellenesség mindenek felett
"#27 akkor te a pedofíloát csak a Biblia miatt ítéled el?"
Van értelme ennek az ostobáskodásnak?
"De nem tiltja. Ha tetszik, ha nem."
Nem tiltja a metró alá ugrást sem. Most akkor ugrasz? A józan paraszti ész dolgot meg majd kerüld ki megint
"Mert ugyanolyan pszichés betegség. Tudod te ezt, és a többiek is, csak a bibliaellenesség mindenek felett"
Azért óriási különbség van aközött ha két ember szereti egymást, csak épp azonos neműek, minthogy valaki gyerekeket ront meg.
De gondolom tudod ezt te is, csak ugye tudományellenesség és vallási fanatizmus és intolerancia mindenek felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!