Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak még a kereszténye...

Miért vannak még a keresztények között is olyanok, akik nem szeretik a melegeket?

Figyelt kérdés
A keresztényeknek a szeretet parancsa szerint mindenkit szeretniük kell. Ha komolyan veszik a vallásuk fő parancsát, akkor mindenkihez szeretetteljes elfogadással kell közeledniük. Mégis azt tapasztalom, hogy sok van köztük, aki csak a szájával keresztény, de a szívével nem.

2019. aug. 9. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
71%
Most te ezt direkt csinálod? Az a közös bennük,hogy MINDENKIT (tagoljam?) el kéne fogadni. Akkor nyilván őket is,nem?
2019. aug. 9. 13:38
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem édesmind1,mit tilt a könyv meg mit nem,szerintem józan paraszti ész bőven elég hozzá (adjak kölcsön?). Mellesleg a "könyv" ha már így szóbahoztad,az állattal való kefélést tiltja. Akkor gondolod,hogy ha valaki ezt gyerekkel csinálja,az már rendben van?
2019. aug. 9. 13:51
 23/63 anonim ***** válasza:
71%

"#17 én nem beszéltem erőszakról."

De mi igen, te pedig szándékosan nem érted a dolgokat. Remélem, hogy szándékosan

2019. aug. 9. 14:02
 24/63 anonim ***** válasza:
0%

"Megint csak olyan válaszod lesz, aminek semmiköze a melegekhez és érthető. Ha meg nem érthető nincs miről beszélni."

Ezt nem értem. A 4. válaszomnak miért nincs köze a melegekhez? Két mondatomban is ők a mondat tárgya

2019. aug. 9. 14:04
 25/63 anonim ***** válasza:
10%

"Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet szeretni a melegeket és miért kell állatokhoz és erőszakos pedofilokhoz hasonlítani őket."

Mert ugyanolyan pszichés betegség. Tudod te ezt, és a többiek is, csak a bibliaellenesség mindenek felett

2019. aug. 9. 14:15
 26/63 anonim ***** válasza:
100%
De mi az,hogy a könyv szerint? Mit érdekel az engem? Én józan észről beszéltem,nem könyvről,azt csak te fújod már egy jó ideje.
2019. aug. 9. 14:16
 27/63 anonim ***** válasza:
0%

"#27 akkor te a pedofíloát csak a Biblia miatt ítéled el?"

Van értelme ennek az ostobáskodásnak?

"De nem tiltja. Ha tetszik, ha nem."

Nem tiltja a metró alá ugrást sem. Most akkor ugrasz? A józan paraszti ész dolgot meg majd kerüld ki megint

2019. aug. 9. 14:17
 28/63 anonim ***** válasza:
38%
És józan ész alapján mi a baj a melegekkel?
2019. aug. 9. 14:18
 29/63 anonim ***** válasza:
76%

"Mert ugyanolyan pszichés betegség. Tudod te ezt, és a többiek is, csak a bibliaellenesség mindenek felett"

Azért óriási különbség van aközött ha két ember szereti egymást, csak épp azonos neműek, minthogy valaki gyerekeket ront meg.

De gondolom tudod ezt te is, csak ugye tudományellenesség és vallási fanatizmus és intolerancia mindenek felett...

2019. aug. 9. 14:19
 30/63 anonim ***** válasza:
87%
Luci,itt csúnyán elbeszélünk egymás mellett. A pedók azért lettek idehozva,mert a kérdező szerint a keresztényeknek mindenkit el kéne fogadni. Mi csak vázoltuk,hogy azért vannak ott is kemény határok.
2019. aug. 9. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!