Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért vannak még a kereszténye...

Miért vannak még a keresztények között is olyanok, akik nem szeretik a melegeket?

Figyelt kérdés
A keresztényeknek a szeretet parancsa szerint mindenkit szeretniük kell. Ha komolyan veszik a vallásuk fő parancsát, akkor mindenkihez szeretetteljes elfogadással kell közeledniük. Mégis azt tapasztalom, hogy sok van köztük, aki csak a szájával keresztény, de a szívével nem.

2019. aug. 9. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
34%
Luci,most tényleg ennyire nem érted,vagy megjátszod? Nyilván az akarata ellenére felkoppintott gyerek sérül. És úgy jön össze a melegséggel,hogy a kérdező szerint mindenkit szeretni és elfogadni kell és mint írtam előtted,a mindenkiben a pedók is benne vannak. Csupán ennyi a közös pont. Az a bizonyos szó,hogy "mindenki".
2019. aug. 9. 13:02
 12/63 anonim ***** válasza:
31%

"Egy pedofil esetén ki és mi sérül meg? Miért is?"

TE NORMÁLIS VAGY????

2019. aug. 9. 13:03
 13/63 anonim ***** válasza:
0%

Más az elmélet és más a gyakorlat.

Az pedig kérdés, hogy a keresztények között mennyi az 'igazi', hiszen a papok, lelkészek, igehirdetők is mind-mind igaz kereszténynek tartják magukat és igyekeznek mással is ezt láttatni, mégis sok közülük a szexuális zaklató.

Igen, sok, mert ha közülük egy is az, az máris rengeteg!

2019. aug. 9. 13:03
 14/63 anonim ***** válasza:
68%

Van olyan keresztény, aki szerint nem számit hogy mit csinálsz vagy így rendelték.

Egyébként mindenkit nem kell szeretni. De ki mondja meg, hogy kit nem kel és mit kell tenni vele és miért?

2019. aug. 9. 13:06
 15/63 anonim ***** válasza:
21%
#12 te hasonlítod össze a melegekkel nem én.
2019. aug. 9. 13:07
 16/63 anonim ***** válasza:
34%

"Hogy lehet hogy akkor ezt eddig senkinek sem sikerült bizonyítani?"

A pszichológusok és a gyógyultakon kívül senki nem bizonyította? Sztem te kevered a genetiaki betegséggel, azt nem sikerült bizonyítani. De erről is tudsz már, hisz sokszor tanítottalak már az évek alatt az igazságra

De beszéljenek a kigyógyultak:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MGOXjA61vCs

2019. aug. 9. 13:11
 17/63 anonim ***** válasza:
40%

"#12 te hasonlítod össze a melegekkel nem én."

Arra értette, hogy ha egy pedofil megerőszakol egy gyereket, az szerinted normális kategória, és nem sérül senki.

2019. aug. 9. 13:16
 18/63 anonim ***** válasza:
28%

#17 én nem beszéltem erőszakról.

Erőszaknál érthető mi a rossz. Melegek esetén nincs ilyen.

Akkor mi rossz a pedofíliában?

Megint csak olyan válaszod lesz, aminek semmiköze a melegekhez és érthető. Ha meg nem érthető nincs miről beszélni.

2019. aug. 9. 13:22
 19/63 anonim ***** válasza:
97%

Európában 1977-ig volt pszichés betegségként nyilvántartva, ennek oka pedig kizárólag a keresztény kultúrkörben gyökeredzett, mivel a Biblia alapján betegség és kész.

Azonban ekkortájt lett objektíve felülvizsgálva a dolog, egészségügyi és nem vallási szempontból, és a szakértők arra jutottak hogy semmi nem indokolja hogy ez egy betegség. Szóval le is vették a listáról, és bár sokan ágálnak ellette, főleg dogmálhoz ragadt keresztények, a mai napig senki nem tudott olyan egészségügyi értekezést felmutatni ami alapján betegségként lehetne kategorizálni a homoszexualitást.

2019. aug. 9. 13:22
 20/63 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd már el a kérdést, te aljas. Ezzel a mondatod miatt én vállalom, hogy mélyen megvetlek: Akkor mi rossz a pedofíliában?

Undorító vagy.

2019. aug. 9. 13:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!