Miért vannak még a keresztények között is olyanok, akik nem szeretik a melegeket?
"Egy pedofil esetén ki és mi sérül meg? Miért is?"
TE NORMÁLIS VAGY????
Más az elmélet és más a gyakorlat.
Az pedig kérdés, hogy a keresztények között mennyi az 'igazi', hiszen a papok, lelkészek, igehirdetők is mind-mind igaz kereszténynek tartják magukat és igyekeznek mással is ezt láttatni, mégis sok közülük a szexuális zaklató.
Igen, sok, mert ha közülük egy is az, az máris rengeteg!
Van olyan keresztény, aki szerint nem számit hogy mit csinálsz vagy így rendelték.
Egyébként mindenkit nem kell szeretni. De ki mondja meg, hogy kit nem kel és mit kell tenni vele és miért?
"Hogy lehet hogy akkor ezt eddig senkinek sem sikerült bizonyítani?"
A pszichológusok és a gyógyultakon kívül senki nem bizonyította? Sztem te kevered a genetiaki betegséggel, azt nem sikerült bizonyítani. De erről is tudsz már, hisz sokszor tanítottalak már az évek alatt az igazságra
De beszéljenek a kigyógyultak:
"#12 te hasonlítod össze a melegekkel nem én."
Arra értette, hogy ha egy pedofil megerőszakol egy gyereket, az szerinted normális kategória, és nem sérül senki.
#17 én nem beszéltem erőszakról.
Erőszaknál érthető mi a rossz. Melegek esetén nincs ilyen.
Akkor mi rossz a pedofíliában?
Megint csak olyan válaszod lesz, aminek semmiköze a melegekhez és érthető. Ha meg nem érthető nincs miről beszélni.
Európában 1977-ig volt pszichés betegségként nyilvántartva, ennek oka pedig kizárólag a keresztény kultúrkörben gyökeredzett, mivel a Biblia alapján betegség és kész.
Azonban ekkortájt lett objektíve felülvizsgálva a dolog, egészségügyi és nem vallási szempontból, és a szakértők arra jutottak hogy semmi nem indokolja hogy ez egy betegség. Szóval le is vették a listáról, és bár sokan ágálnak ellette, főleg dogmálhoz ragadt keresztények, a mai napig senki nem tudott olyan egészségügyi értekezést felmutatni ami alapján betegségként lehetne kategorizálni a homoszexualitást.
Olvasd már el a kérdést, te aljas. Ezzel a mondatod miatt én vállalom, hogy mélyen megvetlek: Akkor mi rossz a pedofíliában?
Undorító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!