Volt egy Dante felhasználó 3 ève írta, hogy a kv. Roma prelátusa volt Jèzus földönlètekor. Valaki írjon ha emlèkszik, hol irta a bejegyzèst?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 22:43
21/23 anonim válasza:
A hazugság bűn. Márpedig annyira egyedien bűnrossz a helyesírásod és a rosszindulatú véleményed Edgár, hogy itt már mindenki felismer. Évek óta teszed fel az állandó szemétkedő kérdéseid, vagy a Háromság ellen, vagy a katolikusok ellen. A bibliai igéket nem vagy hajlandó elfogadni, mániákusan csinálod már. És nem, még mindig nem vagyok katolikus, de amit csinálsz, az egy békés embernek már túl sok. Minden egyes kérdésed provokáció, se szeretet, se béke nincs benned. De én nem haragszom rád, csak sajnállak.
22/23 anonim válasza:
Amúgy Edgár (mert az vagy),már emlékszem mi volt annál a bizonyos békés elválásnál. Ott is azt próbáltam megértetni veled,hogy az ember nem azonos a vallásával és nem ártana külön kezelned őket. Nekem eljátszottad,hogy megértetted,a kövi kommentelőnek meg ugyanúgy elfingottad ugyanazt,amit elvileg megbeszéltünk. Szóval a békés elválás részedről annyi volt,hogy csak le akartál rázni.
23/23 A kérdező kommentje:
22.Mègegyszer írom,hogy amikor azt írtad,hogy a családod az első,igazat adtam ès egyet èrtettem veled.
Az előbbi sebeket,habár emlèkszem rá,elfelejtettem.
Mivel családodrol volt szó,nyomba leálltam.Esetleg lapozz vissza,èn így emlèkszek.
2019. aug. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!