Volt egy Dante felhasználó 3 ève írta, hogy a kv. Roma prelátusa volt Jèzus földönlètekor. Valaki írjon ha emlèkszik, hol irta a bejegyzèst?
Zseni vagyok. Edgár már akkor is egy dante nevű felhasználóra gondolt, amikor ezt a kérdést írta ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Dante, Dante jelentkezz.
Hol vagy, Dante hol vagy? - gyere-gyere gyorsan, gyere-gyere!!!!
kv = katolikus vallás
Jézus földönlétekor még kereszténységről beszélünk. A kereszténység azonban nem egyenlő a katolikus vallással, mivel a kereszténység több vallás együttes jelentése, ide tartozik minden olyan vallás, amely az "egyisten hiten" alapul. Ilyen például még az Iszlám is, pedig ők aztán nagyon messze járnak a katolikus vallástól.
Miért? Az ősegyházról, ókereszténységről írt hozzászólásai mindig nagyon megalapozottak, s alátámasztottak voltak. Persze ilyen hülyeséget nyilván nem írt, amit Edgárunk feltételez, nincs is értelme a mondatának.
7.Kedves Rachel,örülök,hogy ismèt találkoztunk,annak ellenère,hogy nem vagyok Edgár,de jókat vitatkoztunk.
Te erősítettek a családod vallása melletti kitartást,èn meg a bibliábol idèztem dolgokat,ahol cinikusan "nagyokosnak"neveztèl.
De utánna bèkèsen elváltunk,mar mint a kièleződött leveleződèsben,mert megèrtettelek,hogy a csládod bèkèjèèrt teszed.Ez dicsèretes mert a család az első,a mikrogyülekezetben.
Továbbá èn máskèppen gondolkozik ahogy az apostol mondta.
Cselekedetek.5:29.Pèter ès a többi apostol így válaszolt:Mint uralkodónak,Istennek kell inkább engedelmeskednünk,sem mint embereknek"
Te látod,te tudod:nekem nincs beleszolásom.
De minden vita ellenère örülök,hogy találkoztunk,mert azt jelenti èlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!