Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt egy Dante felhasználó 3...

Volt egy Dante felhasználó 3 ève írta, hogy a kv. Roma prelátusa volt Jèzus földönlètekor. Valaki írjon ha emlèkszik, hol irta a bejegyzèst?

Figyelt kérdés

#roma #Dante #bejegyzès #prelátus.
2019. aug. 8. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az Edgár onnan ragadt rád, hogy amikor még ki volt írva a neved, akkor Edgár néven tetted. Meg búvár1 néven és volt még pár, de már nem foglalkoztam veled, mert már akkor is ezt a stílust képviselted.
2019. aug. 9. 09:04
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

9!

És azokat a "megalapozottságokat" egy blogról vette. Pont, hogy sem megalapozott nem volt, sem biblikus (nyilván).

Utána még volt pár álneve ...

Nem te vagy, ő is 68%-os szokott lenni ;)

2019. aug. 9. 09:12
 13/23 A kérdező kommentje:

Sajnálom,ezt az oldalt ugy felforgatja 1-2 szemèly,hogy nem lehet civilizáltan levelezni,de mèg egy időre elviseljük,amíg lèpèseket teszünk.

A tènykedès nyilvánvaló,èspedig az,hogy a biblia száját,így szeretnè befogni

Ezèrt az a tanulság,hogy figyelmen kívül kell hagyni.

Így volt Jèzus idejèben is,mindenki ellene fordult,itt is látszik a fel ès lepontozásbol.De ez mar règ nem èrdekel.

2019. aug. 9. 09:13
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ki ez az Edgár, akiről beszéltek?
2019. aug. 9. 09:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld nem én vagyok..., bár sok dologban egyetértettem vele. Lassan már az összes hozzászóló én leszek, lehet a 32%-os is én vagyok, csak a fundamentalista énem. Edgár meg az elmebeteg énem.

2019. aug. 9. 09:19
 16/23 A kérdező kommentje:

4.Tèvedsz,mert tudom a valódi Dántet is ès az oldalon lèvőt is aki ezt a nevet használta.

Így nem azt kívánom,hogy engemet nyomozz ès azt sem,hogy nincs/van,inkább ha nyuktalanit keresd meg az igazságot ès ha nem akkor,viselkedj az oldalnak megfelelően,mert,ez a keresztèny dolga,termèszetesen teheted az ellenkezőjét is,csak az mar nem keresztèny.

2019. aug. 9. 09:25
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
15, ok, bocsi. Megértelek: minap beleolvastam a természettudományos rovatba, és az összes evó ellen felszólalót velem azonosították be, megvádolva, hogy több ACC-om van, pedig csak egy van. Ez már majdnem celebség :)
2019. aug. 9. 09:29
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Lehet,hogy békésen szerettünk volna elválni,de ha jól emlékszem vagy pont ott,vagy máshol ismét elkezdtél velem kötekedni,még meg is jegyeztem,hogy felesleges volt az egész.
2019. aug. 9. 09:59
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy nem a családom vallása mellett állok ki,hanem a családom mellett,mivel az ilyen kérdéseknél általában nem csak a vallás,hanem maga a személy is vád alá kerül. Mert a kérdéseid 85%-a arról szól,hogy az összes katolikus bűnrészes. Persze,hogy kikelek magamból,mikor ezt kapják azok,akik csak eljárnak misére és már rögtön valami közvetett gyilkosoknak vannak nyilvánítva.
2019. aug. 9. 10:03
 20/23 anonim ***** válasza:
69%
Kifakadtam a másik kérdésnél is,de ismét megjegyezném,semmilyen vallásom nincs és nem is szeretném a vallást megvédeni,mert nincs rá indítékom. Egyszerűen nem értem,hogy miért zavarnak a katolikusok hagyományai,mikor nem tartozol közéjük. Nekem se tetszik pl a nagy Máriázás,de minek foglalkozzak vele,mikor nekem nem kell azt csinálnom? Ha bele lennél kényszerítve,még meg is érteném,de így...mit zavar,hogy tőled teljesen függetlenül mások mit csinálnak.
2019. aug. 9. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!