Volt egy Dante felhasználó 3 ève írta, hogy a kv. Roma prelátusa volt Jèzus földönlètekor. Valaki írjon ha emlèkszik, hol irta a bejegyzèst?
9!
És azokat a "megalapozottságokat" egy blogról vette. Pont, hogy sem megalapozott nem volt, sem biblikus (nyilván).
Utána még volt pár álneve ...
Nem te vagy, ő is 68%-os szokott lenni ;)
Sajnálom,ezt az oldalt ugy felforgatja 1-2 szemèly,hogy nem lehet civilizáltan levelezni,de mèg egy időre elviseljük,amíg lèpèseket teszünk.
A tènykedès nyilvánvaló,èspedig az,hogy a biblia száját,így szeretnè befogni
Ezèrt az a tanulság,hogy figyelmen kívül kell hagyni.
Így volt Jèzus idejèben is,mindenki ellene fordult,itt is látszik a fel ès lepontozásbol.De ez mar règ nem èrdekel.
Képzeld nem én vagyok..., bár sok dologban egyetértettem vele. Lassan már az összes hozzászóló én leszek, lehet a 32%-os is én vagyok, csak a fundamentalista énem. Edgár meg az elmebeteg énem.
4.Tèvedsz,mert tudom a valódi Dántet is ès az oldalon lèvőt is aki ezt a nevet használta.
Így nem azt kívánom,hogy engemet nyomozz ès azt sem,hogy nincs/van,inkább ha nyuktalanit keresd meg az igazságot ès ha nem akkor,viselkedj az oldalnak megfelelően,mert,ez a keresztèny dolga,termèszetesen teheted az ellenkezőjét is,csak az mar nem keresztèny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!