Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A papok mért fiúkat molesztálnak?

A papok mért fiúkat molesztálnak?

Figyelt kérdés
Ez az egész dolog undorító, de azt nem értem, hogy ha már egyszer ilyen aberráltak, hogy gyerekeket molesztálnak, akkor mért fiúkat?
2010. júl. 12. 16:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Szoktak azok lányokat is,hidd el.
2010. júl. 12. 16:46
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

jaj de okos vagy hallod

vajon miért?

figyelj nekem volt nem egy ismerősöm amikor egyetemista voltam és azok a hittudományira jártak, nos mesélt "pár" történetet mi megy a fiúk közt a kollégiumban ....

eleve ez a terület vonzza a melegeket, mert egy kiváló indokot ad a családnak meg a külvilágnak arra, hogy miért nincs feleségük, erre mindig tudnak hivatkozni, az igazi ok meg legtöbbször soha nem derül ki

2010. júl. 12. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha egy fiút megerőszakolnak, nehezebb bebizonyítani, mint ha egy lányt (anatómia, ugyebár). Egyébként hidd el, lányokat is molesztálnak...
2010. júl. 12. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

16:48 ezt ahülyeséget, ne haragudj :)

azért mert nehezebben bizonyítható, még nem fop változni az ízlése :))))) áááááááááá ... te most ezt komolyan így is gondolod ??

2010. júl. 12. 16:54
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
A vallás maga egy romlott dolog, így érthető, hogy a követői is romlottak.
2010. júl. 12. 17:23
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Utolsonak igaza van... olyanokat ir hogy ölj ha valaki bünre csábit stb... meg hogy vágd ki a szemed ha "ugy" nézzel valakire :S Egy elmebeteg agyszülemény az egész tele ellentmodásokal (amiket idéztem az márk evangéliumába van benne )
2010. júl. 12. 18:02
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

Éhes disznó makkal álmodik, avagy

Savanyú a szőlő?

2010. júl. 13. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg érdekes kérdés. Szerintem köze lehet hozzá, h az egész Biblia és az egyház is eléggé nőgyűlölő. Nem véletlenül nem lehet nő pap. És ugyebár a papoknak is azért nem lehet feleségük, mert a nő és a szex által "bemocskolják" a testüket és a lelküket. És ha valaki papnak megy, az ugye bár eléggé hisz ezekben a dolgokban. Meg ugye a kisgyerekeknél kb. 9-10 éves korig nem sokban különbözik a két nem testfelépítése. Ilyen korban még nincsenek meg a másodlagos nemi jegyek, ezért szinte mind1 a pedofiloknak, h fiú egy vagy lány az áldozat. Én erre vezetném vissza a dolgot.
2010. júl. 14. 04:20
 9/18 anonim ***** válasza:

úr isten, ezt az eszmefuttatást .... anyám segíts ....

szal szted mindegy neki h fiú vagy lány :)) ez állat

2010. júl. 14. 07:34
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

Mert gondolom, azok az EMBEREK, akik pedofilok és homoszexuális hajlamúak- fiúkra buknak elsősorban (papot nem ismerek, de ld Michael Jackson- őt sem vádolták azzal soha, hogy kislányokat molesztált volna, de számos családapáról, tanárról tudok aki szintén fiúkat molesztált)

És ott van Roman Polanski aki pedig csak simán pedofil volt, ő kislányokat molesztált és nem bántott fiúkat.

Van aki szimplán abberrált van aki halmozottan hátrányos ezen a téren is.

Ja és csak zárójelben jegyzem meg, ünnepel a világ mert Roman bácsi semmit nem kapott a bevallottam elkövetett gyermekmolesztálásért. Úgyhogy nem kell a papokkal példálózni, a világi bíróság hétköznapi emberekkel sem bánik túl szigorúan, ha efféle bűnbe esnek.

2010. júl. 14. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!