A papok mért fiúkat molesztálnak?
jaj de okos vagy hallod
vajon miért?
figyelj nekem volt nem egy ismerősöm amikor egyetemista voltam és azok a hittudományira jártak, nos mesélt "pár" történetet mi megy a fiúk közt a kollégiumban ....
eleve ez a terület vonzza a melegeket, mert egy kiváló indokot ad a családnak meg a külvilágnak arra, hogy miért nincs feleségük, erre mindig tudnak hivatkozni, az igazi ok meg legtöbbször soha nem derül ki
16:48 ezt ahülyeséget, ne haragudj :)
azért mert nehezebben bizonyítható, még nem fop változni az ízlése :))))) áááááááááá ... te most ezt komolyan így is gondolod ??
Éhes disznó makkal álmodik, avagy
Savanyú a szőlő?
úr isten, ezt az eszmefuttatást .... anyám segíts ....
szal szted mindegy neki h fiú vagy lány :)) ez állat
Mert gondolom, azok az EMBEREK, akik pedofilok és homoszexuális hajlamúak- fiúkra buknak elsősorban (papot nem ismerek, de ld Michael Jackson- őt sem vádolták azzal soha, hogy kislányokat molesztált volna, de számos családapáról, tanárról tudok aki szintén fiúkat molesztált)
És ott van Roman Polanski aki pedig csak simán pedofil volt, ő kislányokat molesztált és nem bántott fiúkat.
Van aki szimplán abberrált van aki halmozottan hátrányos ezen a téren is.
Ja és csak zárójelben jegyzem meg, ünnepel a világ mert Roman bácsi semmit nem kapott a bevallottam elkövetett gyermekmolesztálásért. Úgyhogy nem kell a papokkal példálózni, a világi bíróság hétköznapi emberekkel sem bánik túl szigorúan, ha efféle bűnbe esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!