Miért különböztetik meg a lányokat és a fiukat cigizésben?
Figyelt kérdés
Mert hogyha 12 éves lány cigizik azt leszolják és hogyha 12 éves fiu akkor az elmegy ?
Nem értem hogy hogyan van ez mindenki leszol hogy 12 évesen cigizek és lány vagyok mert hogyha még fiu lennék akkor meg elmegy nem nagyon érem !
2011. aug. 31. 10:39
1/8 anonim válasza:
12 évesen egy fiút is ugyan úgy le kéne szólni.
Szánalom a mai világ!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat de nem ez volt a kérdés
2011. szept. 4. 14:31
3/8 anonim válasza:
1. Ha fiú lennél, akkor is egy undorító, ostoba szokás. 12 évesen különösen az.
2. Remélem 18 évesen kéred a művi meddővé tételt, mert nem lenne jó, ha korcs gyerekeket szülnél. Hogy ne csak a személyeskedést értsd ebben, egy nőnek a férfinál jobban kell vigyáznia az egészségére, hiszen nem csak a sajátjáért felelős.
Amúgy miért cigizel? Attól azt gondolod menő leszel? Csak mert egy dohányosnak sem esik jól az első szívás.
4/8 A kérdező kommentje:
az első nem is de a 2. már igen
2011. szept. 8. 15:55
5/8 anonim válasza:
Mert megszokja a szervezeted. De 10 év múlva már baromi ciki lesz a dolog, főleg hogy szerencsére egyre több helyen korlátozni fogják a nem dohányzók védelmében. Arról meg nem is beszélve, hogy normális fiú nem fog veled soha összejönni, mert undorodni fognak a szádtól.
6/8 anonim válasza:
Figyelj, én sem vagyok sokkal idősebb nálad, de ennél azért több eszem van. A dohányzás undorító, és attól nem leszel se menőbb,s e több. Oké, kipróbáltad, de szerintem ez is bőven elég lenne, sőt sok is. Oké, értem én, hogy ott a csábítás, meg ha más csinálja, te miért ne tennéd meg. Vagy mert a barátaid csinálják, azért akarod te is? Hogy ne nézzenek ki, vagy hogy menőbb legyél? Hát ha a barátaid buzdítanak, vagy egyébként nem fognak veled foglalkozni, akkor nem igaz barátok. És a menőség abban rejlik, hogy egyedi az ember, és nem sablon.
7/8 anonim válasza:
A dohányosoknak nem csak a ruhája hanem a szája is kiba büdös. Nem vonzó inkább taszító. 12 évesen meg azt gondolom ha fiú ha lány hogy GYERMETEG.
8/8 anonim válasza:
Nyomorult. És ez a felvetés nem igaz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!