Mi a "menő" a cigizésben, alkoholban, drogban?
Szerintem sokkal felnőttesebb az, aki az egészségére is gondol...
Alkoholról annyit, hogy nem azt mondom, hogy nem lehet inni néha egy-egy pohárkával, de amit a fiatalok többsége rendszeresen művel a szórakozóhelyeken, az szerintem elég távol áll a menőségtől.
Semmi nem "menő" ebben! Valamilyen szinten betegség, forduljon szakemberhez, aki ezzekkel a káros dolgokkal él!
Egyépként egyáltalán nem esztétikus sem nőben sem férfiban..
Cigi büdös, tüdő rákot okoz meg sok egyéb betegséget, pl:érszűkűlet, száj rák...
Drog: undorító, agysejteket bontja sokkal súlyosabb mint az alkohol probláma, nehezebb letenni, és ráadásul nagy mértékban tudat módosító.. (nem érzékeli a hideget/meleget, nem látja a színeket, a fényeket is másképp látja az t hiszi discoban van amikor épp elüti egy autó)
Az alkohol/izmus: nálunk népbetegség fiatal kortól, de sokan nem tudják, hogy ami agysejtünket elisszuk azok soha nem fejlődik újból és soha nem regenerálódnak! Ha valaki épp a rövid távu memóriáját issza el akkor az lessz rossz..persze ez nem 1-2 pohártól alakul ki...
Összefolalva annyi, hogy mind egészségtelen, esztétikátlan, az emberek nagy része (A normálisabbja) kerüli és undorodik tőle, és rengeteg pénzel jár!
Elég hülye, aki menőségből csinálja. Egy értelmes társaságban tudomásul veszik, ha valaki nem él ilyesmivel, és nem traktálják.
A részeg tizenéveseket gáznak tartom, abban a korban még jobban kellene vigyázni, mert kevésbé bírja az ember, hamarabb hülyére részegedik. De persze, hogy akkor azt hiszik, minél többet, az a jó. :S De szerintem egyszer-kétszer elveti a sulykot, és rájön, milyen hülye volt, akor csak visszafogja magát később...
Én a drogokat utálom, tizenévesen párszor füveztem, de nem jött be. A kíváncsiság motivált, senki sem kényszerített.
ajj basszus.ugy utálom az ijet :@
fogjátok már fel végre, hogy nem azért csináljuk h menők legyünk! egyszerűen csak jólesik :D
nem azért fekszek le a pasimmal 13évesen, bulizok szombatonként és mászok haza hótrészegen totál beállva, hogy menő legyek -.-" hanem mert így érzem jól magam. a cigiről meg annyit...hogy sokszor segít, vagy csak jólesik egy szál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!