Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jèzus földönlètekor, lètezett...

Jèzus földönlètekor, lètezett a katolikus vallás?

Figyelt kérdés
Dante vèlemènye szerint a "Katolikus vallás,Jèzus idejèben a romaiaknak a prelátusa volt".

#lètezett #kv.
2019. aug. 6. 05:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

"Mi az Örömhír? "

Igen az is öröm, hogy a megváltás megtörtént. Azonban Jézus a következőket adta utasitásba, mivel maga is mintát adott, és azt maga is tette:

(Lukács 4:43) . . .„Más városoknak is hirdetnem kell az Isten királyságának jó hírét, mert ezért küldettem el.”

(Lukács 1:33) 33 és királyként fog uralkodni Jákob leszármazottai fölött örökké, és királyságának nem lesz vége.”

Jézus, mint Isten kinevezett királya, nem csak megváltott, hanem uralkodó hatalmat is kapott ezer évre. S mivel ez állitja helyre az emberek problémáit, ezért kell ezt elmondani az embereknek. A megváltás, más oknál fogva jó hir, amit tudjuk, hogy nem mindenkire lesz sajnos érvényes.

2019. aug. 6. 10:50
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

(Máté 10:7) 7 Amint mentek, hirdessétek: »Közel van már az egek királysága.«

(Cselekedetek 5:20) . . .továbbra is hirdessétek a népnek az eljövendő életről szóló üzenetet!”

(Efézus 6:15) . . .készségesen hirdessétek a béke jó hírét.

(Márk 1:15) . . .„Elérkezett a meghatározott idő, és már közel van Isten királysága. Bánjátok meg a bűneiteket, és higgyetek a jó hírben!”

A jó hir Isten királysága, ami békét hoz majd, örök életet és egészségben jó létben biztositja az emberi családnak a Földön az életet. A versekben jól látható, hogy nem a megváltást emelik ki első sorban mint jó hirt.

Mint ahogy irtam, sajnos kevesen lesznek erre méltóak.

2019. aug. 6. 10:55
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

"Mint ahogy irtam, sajnos kevesen lesznek erre méltóak."

Már ezt is a Living nevű fórumozó szabja meg az őrtoronnyal karöltve?

Egyébként szerintem nem érted az Evangélium lényegét, de mindegy...

2019. aug. 6. 11:03
 14/29 anonim ***** válasza:
18%
#7 valószínűleg én vagyok a hülye. Azt tudom, hogy Konstantinnak volt az álma meg ő hívta össze a Niceai zsinatot, de azt nem tudom, hogy ő tette-e államvallássá.
2019. aug. 6. 11:09
 15/29 anonim ***** válasza:
11%
Legjobb mindenki a mondanivalóját az Isten szava szerint mondja el.ès ezzel a 68%-ost zárjátok ki szót neváltsatok vele,mert amikor csak tudja az oldalt felforgatja a hazugságaival
2019. aug. 6. 11:51
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

Jaj Edgár, már megint több regisztrációról írsz! Egyikről kérdést teszel fel, a másikról meg uszítasz.

Living pedig nem érti az Evangéliumot (ahogy Edgár sem), ezért ír mindenféle marhaságot l, amit az ördögtorony oldaláról másol ki. Az önálló gondolkodás nála jelenleg szünetel.

2019. aug. 6. 12:18
 17/29 jdfGabrella ***** válasza:
0%
Nem
2019. aug. 6. 13:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Edgár, én csak kérdeztem, hogy melyik művében állította azt Dante, amit idéztél tőle. Mert mint írtam, olvastam tőle sokat, de ilyenre nem emlékszem. Amíg nem mutatsz forrást rá, addig te vagy az, aki hazudik, még ha a szőröstalpú román ügyészséggel fenyegetsz, mint máskor, akkor is te adsz hamis dolgokat Dante szájába.
2019. aug. 6. 14:51
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az önálló gondolkodás nála jelenleg szünetel."

Hogy az Őrtoronyban irottakkal egyetértek, attól még a saját gondolataimat irom le. A Biblia versek pedig Istentől származnak, amiből a folyóirat is idéz.

Saját gondolatom:

Amint irtam, a megváltás Isten ajándéka, és örömteli dolog, mert nem hagyja annyiban Isten, hogy az emberek halottak maradjanak. Az arra méltóknak ez által adja vissza az életét.

Azonban ennek megvalósulása a Messiási királyságban fog megtörténni, más örömteli dologgal együtt. Ezért mondta Krisztus, hogy a királyság megvalósulása jó hir. Itt nem csak az elhunytak kapják vissza az életüket, hanem a béke, az egészség, és az örök élet is itt élhető majd meg.

2019. aug. 6. 15:03
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Amint írtam,ismèt a 68%-os kezdte ezt a kèrdèst is felforgatni,saját kèrdèseivel,hamis vádjaival pld.ha valaki 2 fiókot használ.Ő 68% harmat használ,de nem èrdekel,az egyiken szemèlyeskedik a másikon saját ügyvèdjekènt viselkedik.Lehet valaki megbízta ès ebből èl,mert ha a biblia igazsága èrdekelnè azzal foglalkoznak.

Nem èrdekli az Isten dolgai,mert az ő atyja megbizottja.

János.8:44."Ti a ti atyátoktol,az Ördögtöl vagytok,ès a ti atyátok kivánságait akarjátok tenni.Az gyilkos volt kezdettől fogva,ès eltèrt az igazságról,mert nem szereti az igazságot.Azèrt hazudik mert Ő ilyen.Ö hazug,ès a hazugság atyja"

Azt nem èrtem,hogy ha valakit nem èrdekel a biblia igazsága,mièrt nem tènykedik más oldalon.

Utánna megèrtettem,hogy minden rabszolga az urat kell szolgálja,aki a biblia cáfoloja.

2019. aug. 6. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!